Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szeretnék írni egy könyvet,...

Szeretnék írni egy könyvet, de nem tudom miről, (? )

Figyelt kérdés
14/L

2012. júl. 18. 22:12
1 2
 11/14 anonim válasza:
Egyet értek az előttem szólókkal. Általában aki könyvet ír először kap ihletet utána kezd írni nem fordítva. Ha nem így teszed kicsit erőltetett lesz. Arról meg nem is beszélve ha most itt valaki megmondja neked hogy miről írj akkor az részben az ő sikere is lesz...
2012. júl. 19. 11:29
 12/14 anonim ***** válasza:
A tinik és a fészbuk-függőség. Kiapadhatatlan téma, izgalmas, sokat lehetne rajta nevetni.
2012. júl. 19. 12:10
 13/14 M.Kata válasza:

én is 14 éves lány vagyok,most álltam neki a saját könyvemnek. megvan a történet,egy kicsit természetfeletti.sokáig én is úgy voltam,mint te, nem volt miről írnom. aztán elolvastam Becca Fitzparik könyvét, a Csitt, csitt-et és rájöttem, hogy én is valami angyalosat akarok.

fejben már összeállt a történet,egyáltalán nem olyan,mint a Csitt, csitt, csak az angyalos ötlet van onnan.

én is azt javaslom,olvass sokat (én igazi könyvmoly vagyok xD), és gondolkozz el,milyeneket szeretsz. hasonló témában írj.először nehéz, de majd belejössz :) sok sikert ;)

2012. júl. 19. 15:01
 14/14 anonim ***** válasza:
Írja "a nem tudok miről íri"-ről. Na mit szólsz, értelmes?
2012. júl. 19. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!