Ti milyen könyveket szerettek olvasni? Szeretnék írni egy könyvet és ötleteket várok hogy miről szóljon. Eddig még csak vámpíros történeteim voltak. Fantasy könyvet szeretnék írni.
Figyelt kérdés
2012. júl. 6. 19:33
1/5 anonim válasza:
Utálom a fantasy stílust,de válaszolok,mert kvára unom magam mióta szabadultam.Néha még elnézek Chornya Cholmiba,hogy mi a szitu a ringben...Szóval a fantasy az nem azért fantasy,mert a fantáziád szüleménye?Ha meg nincs ihleted,akkor felesleges erőlködni vele.
2/5 anonim válasza:
Én imádom a fantasy-kat.. Csak van olyan amiben már túlmennek az általam meghúzott határon.. És általában a ha túllépik a kb 350 oldalt, akkor annak nagyon jónak kell lennie, hogy végigolvassam. Am én is neki álltam egy könyvnek de nem jutottam túl messze. az én ötletem ez volt: van egy csaj, és a suliában van egy új srác. ezek valahogy összeimerkednek, a fiúról persze kiderül, hogy vámpír, és az elején kihasználja a csajt, mindig kiszívja, meg amúgy nem valami jófej a csajjal, és nem engedi a lánynak, h elmondja azt amit tud a fiúról, mert különben megöli, és akkor kicsit depis lesz a csaj, és aztán a barátnője valahogy megtudja h a srác vámpír (azt még em találtam ki, h rájön, vagy csak elmondja neki a csaj). És akkor utánna segiteni akar a barátnője neki hogy elmenküljön előle, a srác utánuk megy. A végére még több féle variációt tudok, vagy azt hogy meghal a srác, vagy h a csajt öli meg a srác, vagy hogy összejönnek, de ha összejönnének azt nem tudom hogy hoznád ki az előzőekből, mert eddig a csaj nem nagyon volt oda a srácért. mindegy. nagyából ennyi. Nem tudom neked ez hogy teccik, én igazából nem vagyok tőle elragadtatva, de több nem nagyon tellett tőlem.:D
3/5 anonim válasza:
Legyenek benne repülő tehenek meg szörnyek, amik nagyon ijesztőek, de azért nem esznek embert. Legyen benne valami nagyon varázslatos dolog. Például egy átjáró, vagy varázseszköz, mint a hétmérföldes csizma meg a köpönyeg meg az ostor. Vagy teljesen más. Az a lényeg, hogy egy teljesen más világot, vonatkoztatási rendszert kell kitalálnod. Az izgalmasabb, ha ezt a meglévőbe csempészed bele, és realista elemekkel tarkítod. Vagy inkább a realistát tarkítod ilyen fantasztikusokkal.
4/5 anonim válasza:
én csakis a II.világháborurol.Szerettem volna én is irni errol konyvet,de végul feladtam...Nagyon szeretem a VH-s konyveket olvasni!
5/5 anonim válasza:
Én szeretem az epic fantasyt. De csak akkor, ha nincs tele romantikával, mert nem azért olvasok fantasyt, hogy nyáltengerben fürödjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!