Kezdőoldal » Szórakozás » Könyvek » Miről lehetne könyvet írni?

Miről lehetne könyvet írni?

Figyelt kérdés
Ismerősöm nagyon tehetséges (szerintem) , de a vámpírokról akart írni és nem tudom lebeszélni. Az egy lerágott csont, és nem tudom milyen tanácsot adjak neki. Milyen más témában írhatna. Amúgy 15 éves, lány. Nektek milyen tanácsotok van?
2012. febr. 24. 16:19
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindenképpen valami természetfelettiről akar? Mert, igazad van, a vámpír téma lerágott csont. De, ha ez érdekli, akkor erről tud jót írni. Am, attól, hogy ír egy vámpírosat, írhat más milyet is. Csak olyan téma kell, ami érdekli.
2012. febr. 24. 19:35
 2/3 anonim ***** válasza:
75%

Ha 15 éves, akkor hadd írjon vámpírosat! A tehetség nem olyan, hogy ha sokat írsz, elfogy, éppen azzal gyakorol, hogy most olyat ír, amihez kedve van. Ezzel elszórakozik egy darabig, aztán majd megunja, valami más téma után néz önmagától is. Ha majd 18 évesen is bele van zúgva a vámpírokba, akkor talán érdemes elbeszélgetni vele, hogy hülyeségre pazarolja a tehetségét, de most nyugodtan vámpírozza ki magát. Előbb-utóbb rádöbben, hogy mennyire lerágott csont.

(Az a veszély nem fenyegeti, hogy most rögtön kiadják a műveit, így azt csinál, ami neki jól esik.)

2012. febr. 24. 21:09
 3/3 A kérdező kommentje:

hmm, erre még nem gondoltam, de igazatokat van:))

olvasgattam 1-2 irományát és nem csak én mondom hogy tehetséges, élvezni lehet az írásait, de tényleg szörnyű, hogy a vámpírokról akar írni, ő persze állítja hogy nem a Twilight miatt, ő azt meg se nézte, de azért a poszter ott van a falán, na mindegy köszi , jó tanácsokat adtatok:))))

2012. febr. 25. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!