Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A kezdő írók mért írnak...

A kezdő írók mért írnak mindig arról, hogy van egy kiválasztott? Én is kezdő író vagyok csak, de nem érzitek ezt sablonosnak, ráadásul gáznak?

Figyelt kérdés
2012. jún. 21. 09:24
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Mert a kiválasztottba vetett hit sarkalja őket elsősorban írásra. Megindul a lelkük. Különben meg nem írtak volna.
2012. jún. 21. 09:39
 2/16 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mert ahogy te is fogalmaztál a "kezdő írok" az önön vágyaikat fogalmazzák meg papirra vetet szavak formájában azaz hogy szeretnének különlegesek egyediek lenni aki kitünik a tömegböl! Gáz? Szerintem nem! Megszokot? Igen!
2012. jún. 21. 09:40
 3/16 A kérdező kommentje:
Hát én elítélek minden sablonos dolgot, de tudomásom van róla, hogy ezt oylan mértékben teszem, ami mások szerint túlzás.
2012. jún. 21. 09:53
 4/16 A kérdező kommentje:
Amúgy ezzel semmi baj nincs, csak sokan kérdezgetik, van-e jövője a regényüknek, és tényleg ki akarják adatni, és ahhoz szerintem ez nem jó.
2012. jún. 21. 09:53
 5/16 anonim ***** válasza:
Te nem vagy kiadó, te kezdő író vagy. Hogy a kiadó mit ad ki, az egy másik kérdés. Ha kiadja valaki a sablonosat, hát kiadja...
2012. jún. 21. 09:56
 6/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kiadó, viszont olvasó az vagyok.
2012. jún. 21. 10:32
 7/16 anonim ***** válasza:
Nekem akkor jó egy történet, ha a főhős belsőleg is változik, fejlődik, ahogy halad előre a történet.
2012. jún. 21. 17:16
 8/16 A kérdező kommentje:
Hát igen, az szerintem is jó. Nekem nem alapvető szükséglet, de jó.
2012. jún. 21. 19:03
 9/16 anonim válasza:
Te miről írsz?
2012. jún. 22. 17:30
 10/16 A kérdező kommentje:
Sok mindenről. Van fantasy is, meg teljesen reális történet is közte, de sose kiválasztott a főszereplő,és többet dolgozom a rossz tulajdonságain, mint a jókon.
2012. jún. 22. 22:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!