Azt szeretném meg kérdezni, hogy egy tízen éves kezdő fotós miként, hol kezdje? Lent!
Figyelt kérdés
Pár hónap múlva leszek 17 éves és nagyon szeretek fényképezni és nem tudom,hogy hogyan induljak el mivel tudom,hogy persze fotópályázatokon kell úgy sokat indulni,de én inkább nem így szeretném ha fel figyelnének rám ha nem jó..lehet,hogy most egy kicsit egoista volt,de nagyon örülnék ha segítenétek.:))2012. márc. 12. 19:14
1/2 anonim válasza:
Tényleg pályázatokon kellene indulnod. :) Más lehetőség nincs nagyon, ma már annyian vannak, akik jól fotóznak, főleg ebbna a koosztálbyan. (Egyébként tizenésves. Bocsánat, de nagyon szúrja a szemem.)
2/2 anonim válasza:
Én inkább azt kérdezném,hogy mit vársz attól,ha felfigyelnek rád?
Ha komolyan gondolod,akkor hajtanod kell a dolgot és nem csak arra építeni,hogy talán majd nyerek egy pályázaton és akkor hívnak,hogy fotózz le valamit. Kapcsolatokat kell kiépítened,de ha ebben nem vagy jó,akkor legalább legyen olyan társad,aki felhajtja ezeket a dolgokat.
Persze a pályázatok is jók lehetnek,de sok lenyúlós is van . Olyanon ne indulj,ahol a neved nem jelenik meg a képed mellett,ha hírnevet is akarsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!