Hogyan kereshetnék olyan 18-30 éves nőket, akik modelt állnának egy kezdő fényképésznek? 20/F
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 21:37
1/13 anonim válasza:
Szerintem írj rájuk facen, úgyis ott menőzik mindenki (ezt ne vedd magadra)
Pl látod h fotogén v szép, nem vered át, teljesen ingyé csinálná róla profi képeket, szerintem lesz aki kap az alkalmon.
Ezeket majd megfogalmazod szebben, csak írtam vmi támpontot.
3/13 anonim válasza:
^^ amúgy én is..külön kihívást jelentenék szerintem, mert annyira antifotogén vagyok, hogy örülhetsz, ha neme sik darabokra a fényképeződ:)
élőben mindig szebb (de legalábbis jobban kinéző) vagyok, mint egy fényképen..olyan rossz:(
4/13 anonim válasza:
Bárhol adsz is fel hirdetést, tedd hozzá, hogy nyugodtan hozzanak magukkal valakit (szülőt, barátot), így meglesz a biztonságérzet.
Azt sem árt megírni, hogy milyen környezetben akarod őket fotózni.
5/13 anonim válasza:
facebook,társkereső oldalak....
6/13 anonim válasza:
Van egy kőzmondás, pénz beszél, kutya ugat
7/13 anonim válasza:
modell online-on regisztrálj, ott rengeteg lányt találsz, akik megfelelhetnek az elvárásoknak, és képekért cserébe szívesen modellt állnak.
9/13 anonim válasza:
jajj, fiatal anyukás (20 éves) kisbabás (4 hós baba) képeket nem akarnál csinálni?
10/13 anonim válasza:
Reklamokhoz pl utcan vadasznak sokszor embereket. Szolitsd le ha tetszik, csinalj rola par kepet kapasbol, kuld el/mutasd meg neki, es ha tetszik amit csinaltal, ugyis benne lesz a tovabbi kepekben. Mast nem a csaladi albumba, ott is jol mutat par profi kep. Es tenyleg fontos, hogy nehogy perverz allatnak nezzenek, szoval legyen kisero ha elmegy veled valahova. Jo munkat, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!