Hogyan kereshetnék olyan 18-30 éves nőket, akik modelt állnának egy kezdő fényképésznek? 20/F
Ez a nő hülye! XD :)
Hát épp arról van szó, hogy te nőt akarsz fotózni! Mert már fotóztál virágot, nagymamát, háborút, őzikét és hegyeket. Nem? Most épp nőt akarsz, abban akarod megmérni magad. Mi lenne, ha a virág elküldene a nagymamához, h fotózz előbb öregeket? És a nagymama meg kijelentené,: - Hű de beteges csak nagyikat fotózni! Fotózz előtte háborút!- A hegyek, meg elküldenének a virágokhoz:)))
Csak az emberek ilyen sötétek??? Mert a természet szívesen, szeretettel adja magát!
Hölgyem, Ön gyanúsnak véli ha egy fiú, férfi, nőt, nőket akar fotózni? Akkor Ön milyen fotós? El tudom képzelni! Fogalma sincs a fotózásról. (Rossz az, aki rosszra gondol.) Én is fotós vagyok. Rengeteg embert fotóztam. Köztük gyönyörű, s kevésbé gyönyörű nőket, lányokat IS! Nem szexet!!! Az nem érdekelt, hisz telei van a világ ezzel. És a digitális világ előtt, még bizony nagyon drága volt a nyersanyag!
Ám minden ember más. Máshogy reagál a kamerára, a fotós személyisége is döntő, természetesen. Mert a Világ igen is mindenkinek felkínálja magát és meghódításra vár, akár szerelmi, akár munka vagy tanulás, netán a fotográfia terén. Ám mindenki, csak akkorát haraphat ki belőle magának, amekkora tehetsége fantáziája és igen, SZÍVE van hozzá. A modellek pontosan megérzik, hogy szeretettel érdeklődnek-e irántuk, vagy "más" is van a dologban, és a fotózás csak ürügyként szerepel. Ön ne döntse már el egy ilyen rövid fórumon, hogy ki mit fotózzon, mi iránt érdeklődjön, mit fedezzen és dolgozzon fel, mi a jó, jobb téma, vagy mi a helyes! Tegye ezt mindenki a saját ízlése, felelőssége, felkészültsége, tehetsége, tapasztalatai és világlátása szerint!
Te meg nyugodtan fotózzad és szeresd a nőket, mert csodálatosak. Vannak lesznek sötét foltok, falak, de ne kedvetlenedj el. Sokat beszélj velük. Tényleg érdekeljen a hétköznapi dolguk, ahogy civakodnak a munkában, a"pasijukkal", vagy idegesek, mert eltörött a cipősarkuk. Egyszerűen szeresd őket. Úgy, ahogy vannak, és ne csak a testüket akard fotózni, hanem az életüket is! Meglátod, előbb-utóbb kialakul benned egy érzés róluk, s ezek lesznek a te, a ti képeitek! Háborúban gyilkosokat fotózni sokkal nehezebb! Azok nem szépek, a gyomrod felfordul. De le kell menni kutyába. Hozzájuk, őket is "szeretni" kell, hogy "megnyíljanak". Egyáltalán, hogy ne húzzák ki a filmet, tapossák szét a géped! Mert tudják,hogy borzasztót csinálnak. Ha arra gondolsz, hogy valójában milyen szerencsétlenek, hogy milyen magasról engedték lerugdosni magukat! Mindig alkalmazkodj a helyzethez. Ne akarj megmenteni, megváltoztatni senkit, csak szeresd őket. Értsd meg őket, a helyzetüket. Jó munkát és jó fényeket kívánok neked, mert remélem, hogy kolléga leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!