Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A párom ilyen képeket fest!...

A párom ilyen képeket fest! Érdemes lenne neki komolyan foglalkozni vele? Esetleg eladásra festenie? Ha igen mennyit kérhet egy képért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Titanicos kép az olyan 90*60as körül lehet! A magány című képe az kb 30*20as. Pontosan nem tudom, mert nem mértem le.

2012. máj. 16. 23:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi, de giccsesek. Az a delfines-szemes a legalja, olyan Jeff Koons-os, csak azzal a különbséggel, hogy Jeff ezt paródiának szánja.

Anatómialiag is van hova fejlődni, egy arc nem abból áll, hogy rádobálom az orrot meg a szemeket mint a szalámit a pizzára. Egy arcnak felépítése van, szimmetrikus. Ha már emberi alakot fest, akkor tanuljon anatómiát.

Semmi baj a női arcokkal, de na csak úgy lebegjen a levegőben. lehet szürrealista, de akkor is el kell heylezni valahova a térbe.

Ha már fest, akkor próbálhatna foltszerűen dolgozni, ezek a vonalak olyan színezőkönyvessé teszik az egészet. Gyakorlásként megpróbálhatna mondjuk Monetet másolni, ott nincsenek körvonalak...

2012. máj. 17. 11:20
 12/14 Esme.avantgarde ***** válasza:
100%

Én igazából szobrásznak tanulok, de gyűjtök képeket, így szerintem abszolút szakmai a véleményem:

A festés egy nagyon jó, meditatív elfoglaltság, nagyon jó kikapcsolódás... barátoknak el lehet ajándékozni, biztosan örülnek neki karácsonyra, születésnapra... de nem, ez nem művészet szint, hanem hobbi.

2012. máj. 18. 21:59
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ügyes,csak nem jó a stílus,giccses a téma!
2012. máj. 26. 16:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Többen is írták, hogy van hova fejlődnie. Nos, szerintem nincsen sehova. Nincs meg a srácban az, ami kell ehhez. Az én szemem és ízlésem hobbitermékként is bántja.
2012. júl. 12. 03:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!