Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » A párom ilyen képeket fest!...

A párom ilyen képeket fest! Érdemes lenne neki komolyan foglalkozni vele? Esetleg eladásra festenie? Ha igen mennyit kérhet egy képért?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Titanicos kép az olyan 90*60as körül lehet! A magány című képe az kb 30*20as. Pontosan nem tudom, mert nem mértem le.

2012. máj. 16. 23:52
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
89%

Nem műértőként: az elsőt simán kiraknám itthon a falra.

A másik nem tetszik.

2012. máj. 17. 00:15
 2/14 anonim ***** válasza:
Nagyon jó képek, de egy forintot nem adnék értük. Ha nem egy szomorú fej töltené be a képeket, akkor eladható lenne.
2012. máj. 17. 00:48
 3/14 A kérdező kommentje:
nem ezekre a képekre gondoltam! Ezek nem eladóak. Hanem, hogy érdemes lenne e neki festenie komolyabban? Esetleg eladásra. Persze tud más képeket is festeni nem csak szomorú témában.
2012. máj. 17. 00:57
 4/14 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

ezek a képei vannak fent csak gépen

2012. máj. 17. 01:00
 5/14 anonim ***** válasza:

Én ugyan nem vagyok hozzáértő, de szerintem - így laikusként - elég jól fest. Tehetséges.

A gond csak ott van, hogy manapság nincs akkora kereslet rá, hogy megérje. Egy kis méretű képért simán elkérhetne 25-30 ezret, na de ki az, aki ennyit hajlandó lenne érte adni? Elnézem a Tescoban is a bejárathoz közel árusítanak képeket, ki vannak téve 30-50 ezrekért, de még soha nem láttam, hogy bárki is vett volna belőlük, mindig ugyanazok vannak kint, és még csak érdeklődő, nézelődő sincs.

Meg lehet venni olcsón a Kikában szép plakátszerű képeket, mindenféle stílusút. Vagy manapság sokan digitális technikával is elérik majdnem ugyanezt. Letöltenek pár fotót, összemontírozzák (ha jól írom a technika nevét), és még festmény hatásúra is meg lehet csinálni egyes programokkal.

Persze ha már befutott, elismert művész lenne, akkor biztosan akadna vevő is a képekre. Így is el lehetne adni őket, csak valószínű nem annyiért, hogy megérje.

2012. máj. 17. 01:16
 6/14 MelodieFleur válasza:
100%

Művészettörténésznek tanulok és apukám is fest, úgyhogy kissé jártas vagyok már képek terén.

Őszintén - van még hova fejlődni mind tehetség, mind stílus terén. Ezek a képek egyszerűen giccsesek, bár ezt manapság el lehet adni - csak nehezen és nem kifizetődő.

Ha pénzt akar kaszálni, akkor gyakoroljon még, és próbáljon meg egyedibbé válni, esetleg próbálkozzon a kortárs művészettel, az adott tehetsége talán ahhoz passzol a legjobban. :)

2012. máj. 17. 02:16
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Rengeteg tehetséges művész van, ennél még szebb és igényesebb képekkel, de ebből manapság nem lehet megélni. Hobbi szinten foglalkozhat vele, vaterán árulhatja a képeket, de ne számítson rá, hogy túl sokat fognak érni.
2012. máj. 17. 03:09
 8/14 anonim ***** válasza:

Miért van minden képen egy nőalak? :D

Kérdésre válaszolva: szépek, de manapság ilyennel nem igen lehet pénzt keresni. A régi nagy festők közül is sokan nyomorogtak, csak haláluk után lettek híresek.

2012. máj. 17. 07:47
 9/14 A kérdező kommentje:

ezeket a képeket 2007 körül festette. De csak úgy magának hobbiból. Persze van neki több képe is. Eladásra még soha nem festet, de volt már olyan, hogy valakinek megtetszett egy képe és eladta neki. De inkább magának festett eddig csak. Vagy a szeretteinek.

A női alak a képein meg ez olyan stílus nála. Természetesen nem minden képén van.

2012. máj. 17. 08:33
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem egészen "művésziek" ezek a képek, inkább giccsnek mondanám, de azt lehet eladni, amire van kereslet. :P Manapság meg elég sokan veszik a giccset. Persze, nem lehet nagyon drágán eladni őket, de eBay-en megpróbálhatná.

Amerikában eléggé szeretik a kézzel készült dolgokat venni egyesek, én ott megpróbálkoznék vele a helyében.

2012. máj. 17. 10:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!