Szerintetek milyen lett a rajzom?
Szeretnék rajzolni egy mangát,csak a rajztudásom nem olyan jó,úgyhogy most rengeteget gyakorlok.
Rajztanárhoz sosem jártam,semmilyen extra tapasztalatom nincs,csak youtube-on szoktam nézni how to draw... videókat.
Most szemeket gyakorlok,mert fákat már tudok nagyjából,bár még azokat is gyakorlom.
A válaszokat előre is köszi!
(Jobb oldalon az egy orr lett volna,csak elfelejtettem kiradírozni,pedig rossz lett!!! :S )
Fejezzétek már be a fosozást meg a szarozást! Ti sem úgy pattantatok ki anyukátokból (már ha van, mert úgy néz ki benneteket senki sem nevelt meg) hogy egy rajzfüzet meg egy 2B-s ceruza volt a kezetekben... bújjatok el, aki csak így tud válaszolni, az nem is értelmes...
Mindegy, az én tanácsom, hogy mindenképpen próbálj több időt fordítani a rajzolásra.
Az első, szemet szúró hiba az orra volt. Ha megnézed a mangákat, sosem rajzolják meg teljesen az orrukat, csak a hegyét.
A második hiba, ami már nem vészes, csak figyelmetlen, a szeme. Nem lenne rossz egy átlagos, sima rajzolt embernek, de a mangáknak sajnos nem ilyen szemük van, nézz utána. És semmi képpen ne fizess rajztanárt ehhez! Butaság és értelmetlenség! Sokan hibát követnek el ezzel, mert a rajzolást nem egy ember kell megtanítsa neked, hanem te magad! Ahogy neked tetszik, úgy csináld! Hidd el, ha sokat gyakorlod, egyszer még nagyon szép mangákat fogsz rajzolni.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!