2/10 anonim válasza:
karikatúra mesefigura nagyon kevés rajztudással és tehetséggel
3/10 A kérdező kommentje:
okot mondhatnál barátom hogy miért nem tetszik!
2011. dec. 23. 20:22
4/10 anonim válasza:
a "tetszik" szónak semmi köze ehhez
pl lelóg a koponyája, az egyik szeme nagyobb és lejjebb van, az árnyékolás nem jó (a szemgödörnek kéne sötétnek lenni), az arcforma teljesen lehetetlen, a ráncokat nem fekete vésett vonalakkal kell érzékeltetni, és el van kapkodva az egész rajz...
5/10 A kérdező kommentje:
értem kösz a választ!
2011. dec. 24. 14:39
6/10 anonim válasza:
7/10 anonim válasza:
az utolsó egy kissé attention seeker... :D amúgy a rajz (márhogy a kérdező rajza) aránytalan, tecknikailag teljesen és az "objektum" fölül lóg ki a lapból.
8/10 anonim válasza:
ez mr.bean?
am tanulj egy kis anatómiát és árnyékolást + legjobb lenne nem portrékkal kezdeni (ez csak egy saját vélemény)amikor kezdtem a tanárom hülye köcsögöket meg hasonlókat kellet folyton rajzolnom (amik teljesen unalmasak de jól meg lehet tanulni vele az alak rajzokat)
14/l
én rajzaim: [link]
9/10 anonim válasza:
én személy szerint portrékkal kezdtem, és egész szép szintre jutottam velük ahhoz képest hogy sosem tanultam ( [link] )aztán beiratkoztam egy művészeti iskolába, és kiderült, hogy az egész rossz, ahogy van. fényképekről való másolással sehova sem jut az ember, mindent az alapoknál kell kezdeni, mégpedig a forgástesteknél. ezek nyilván nagyon unalmasak, én sem teszem őket a kirakatba, de nagyon sokat segítenek.
10/10 anonim válasza:
megélni nem megosztani. inkább rajzolsz mint hogy a képet töltögeted fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!