Hogyan viszonyulsz a furry stílushoz? Milyen a megítélésed a furry egyénekről, illetve művészi stílusukról?
Aki nem tudná mi a téma: [link]
Kérdésem, hogy hogyan ítéled meg őket és stílusuk? Megtűröd, nem szereted, kedveled? Hogyan reagálnál arra ha egy ismerősöd ilyen stílust kedvelne, vagy tag lenne?
Nekem alapból nincs bajom velük, de bevallom, kicsit idegenkedem tőlük. Ez valószínű azért van, mert kiskamasz koromban a barátnőimmel felfedeztünk egy flashjátékot, ahol ilyen furryk mászkáltak és pajzánkodtak egymással, és ezt olyan fiatalon elég undisnak találtam. :D
Illetve egy kicsit szerintem félelmetesek az emberi tulajdonságokkal felruházott állatok.
Ha kiderülne egy ismerősömről, akit kedvelek, hogy furry, szerintem továbbra is jó kapcsolatban maradnék vele, feltéve hogy engem nem akar belerángatni. Én maradok a szimpla cosplaynél. :)
Nekem is ez az első, hogy hallok róluk.
Az igazat megvallva eléggé furcsállom, ha ilyen ismerősöm lenne, akkor nyilván távoli ismerősöm, ha ezt nem tudtam róla - és ezentúl is megtartanám a távolságot.
Hogy miért? Mert nem gondolom egészségesnek, hogy felnőtt emberek szőrös kis állatkák japán rajzfilmszerű ábrázolásaiban találják meg az önmegvalósításukat :S Szerintem az ilyen "szubkultúrák" egyértelműen pszichológiai rendellenességekre vezethetőek vissza, és ezért sajnálom is őket. Maga a cikk is állítja, hogy pl. szexuálisan abnormálisak a tagok. Sajnálom őket, hogy ahelyett, hogy hozzáértőhöz fordulnának a problémájukkal, tönkreteszik maguknak a lehetőséget, hogy normális életet éljenek, azzal, hogy egy ilyen aberrált világba menekülnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!