Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogy viszonyulsz az álmaidhoz?...

Hogy viszonyulsz az álmaidhoz? Normális az én ragaszkodásom?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretek álmodni, mert az álmaim eléggé élethűek, és többé-kevésbé én irányítom azokat. Olyanok, mint egy-egy kalandjáték, rengeteg fikcióval. De haragudni szoktam, amikor korábban ébresztenek, mint szoktam kelni, mert akkor nem érek a "történet" végére, és ez az egész napomra hatással van.
2011. jún. 19. 08:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Én legtöbb esetben nem "történeteket" álmodom. Persze van bennük logika, de éber tudatállapotban követhetetlen. Az idő és a tér nem szab korlátokat az álmoknak, és ez az, amit én a leginkább szeretek bennük. A szabadságot, tudattágulást, önfelfedezést. 18/F
2011. jún. 19. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk a családban csak én álmodok színesen. A bátyám is szokott de nagyon nagyon ritkán. Szóval megbecsülöm. És furcsa mód nekem nagyon összetett álmaim vannak amik néha ijesztőek. Nekem sok a rémálmom, kevés az amikor önfeledten örülhetnék vagy bármi.

Múlthéten egyik nap azt álmodtam, hogy rám bíztak egy csecsemőt nekem kellett gondoznom és amikor aludt én betakartam és meghalt megfulladt. ÉS haza jött az édesanyja és el kellett mondanom neki, hogy megöltem a gyerekét. Rá2 napra meg azt álmodtam, hogy hirtelen nagyon sok gyerekre kell vigyáznom, tél volt kint játszottak.. Erre észre vettem, hogy a legkisebbik nincs meg beszaladtam a házba és belefulladt a wc-be. Felkeltem és vissza aludtam és ugyan azt álmodtam kisebb eltérésekkel és ugyan ezt egy éjszaka alatt 4x. Mind a 4x meghalt a kislány. Belefulladt a wc-be. Úgy keltem fel reggel mint valami kifacsart citrom.

De ezen kívül imádok aludni és álmodni. Olyankor megszűnik a világ, megszűnik mindenki csak én vagyok.

2011. jún. 19. 14:37
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagyon szeretek álmodni, és nagyon nagy hülyeségeket tudok én is álmodni, de vannak olyan érdekes és szürreális álmaim, amiből a következő művemet elkészíthetem:) Mondjuk alapból nagy a fantáziám:D
2011. jún. 19. 21:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Utolsó válaszoló írtam egy privátot, gondoltam csak szólok, hogy nézd meg a leveleidet. :)
2011. jún. 20. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!