Hogy viszonyulsz az álmaidhoz? Normális az én ragaszkodásom?
Nálunk a családban csak én álmodok színesen. A bátyám is szokott de nagyon nagyon ritkán. Szóval megbecsülöm. És furcsa mód nekem nagyon összetett álmaim vannak amik néha ijesztőek. Nekem sok a rémálmom, kevés az amikor önfeledten örülhetnék vagy bármi.
Múlthéten egyik nap azt álmodtam, hogy rám bíztak egy csecsemőt nekem kellett gondoznom és amikor aludt én betakartam és meghalt megfulladt. ÉS haza jött az édesanyja és el kellett mondanom neki, hogy megöltem a gyerekét. Rá2 napra meg azt álmodtam, hogy hirtelen nagyon sok gyerekre kell vigyáznom, tél volt kint játszottak.. Erre észre vettem, hogy a legkisebbik nincs meg beszaladtam a házba és belefulladt a wc-be. Felkeltem és vissza aludtam és ugyan azt álmodtam kisebb eltérésekkel és ugyan ezt egy éjszaka alatt 4x. Mind a 4x meghalt a kislány. Belefulladt a wc-be. Úgy keltem fel reggel mint valami kifacsart citrom.
De ezen kívül imádok aludni és álmodni. Olyankor megszűnik a világ, megszűnik mindenki csak én vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!