Hogy viszonyulsz a kártyavetéshez? A számmisztikához, az asztrológiához?
"Ne vess el semmit, amíg nem értetted meg,
ne fogadj el semmit, amíg nem értetted meg."
Rudolf Steiner
Hogy viszonyulsz a kártyavetéshez? A számmisztikához, az asztrológiához?
"Ne vess el semmit, amíg nem értetted meg,
ne fogadj el semmit, amíg nem értetted meg."
Rudolf Steiner
Ehez tartom magam. Ha még nem kerültél profi asztrológussal kapcsolatban, nem mondhatod azt, hogy hülyeség. A bulvárlapok jóslatai természetesen az hülyeség
Én azt mondom, abban is van igazság, amit az utolsó válaszoló mond.
Azt nem mondanám, 100%ig hiszek benne, szerintem, a kártya- és egyéb jóslás, csak útmutatót ad. Egy lehetőséget. Valódi látóval nagyon nehéz találkozni, mert sokan tényleg csak a pénzt látják benne, és mert ez nem bizonyítható...
Az asztrológia és a számmisztika szintén csak útmutató. A jövő az én nézeteim szerint képlékeny. Ha akarom, megváltoztathatom (vagy pont ezzel teljesítem be :D).
A másik embert pedig nem lehet megismerni, ha azt tudom, mit mond az asztrológia vele kapcsolatban. Adhat jó tippeket, sőt, de én úgy vagyok vele, hogy mindig kicsit kételkedem. Nem veszem ezeket készpénznek.
Csillagászat tanárunkat a végtelenségig lehet vele bosszantani!
"A CSILLAGOKNAK SEMMI KÖZÜK NINCS AHHOZ, HOGY ÉN MICSINÁLOK, AZT, HOGY ÉN MIT CSINÁLOK AZT ÉN DÖNTÖM EL, NEM PEDIG A CSILLAGOK"
Ez a mondat jut eszembe, ha ezt nekem emlegeti valaki.
Egyébként meg ezek úgy vannak megírva, hogy bárkire rá lehessen illeszteni.
Van amikor meg random igaz, de általába csak ritkán.
Egyébként meg abba gondolj bele h a Földön hányan élnek, és őket besorolját kategóriákra.
Meg abba is érdemes belegondolni, hogy pld a horoszkópoknál: ahány horoszkóp, annyiféle hülyeséget írnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!