Kezdőoldal » Ezotéria » Jóslás » Hogy viszonyulsz a kártyavetés...

Hogy viszonyulsz a kártyavetéshez? A számmisztikához, az asztrológiához?

Figyelt kérdés

"Ne vess el semmit, amíg nem értetted meg,

ne fogadj el semmit, amíg nem értetted meg."

Rudolf Steiner

2011. jún. 28. 12:45
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Érdekesnek találom, elbűvöl, de nem nagyon hiszek benne. (nekem az ezoterikus dolgok felérnek egy jó regénnyel, leköt, érdekel, de csak ennyi, semmi több)
2011. jún. 28. 12:51
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem hiszek benne,abszolút.
2011. jún. 28. 14:10
 3/9 anonim válasza:
az összes átverés
2011. jún. 29. 22:08
 4/9 anonim ***** válasza:
szoktam jósolgatni, általában bejön...
2011. júl. 1. 16:27
 5/9 A kérdező kommentje:

Hogy viszonyulsz a kártyavetéshez? A számmisztikához, az asztrológiához?

"Ne vess el semmit, amíg nem értetted meg,

ne fogadj el semmit, amíg nem értetted meg."

Rudolf Steiner

Ehez tartom magam. Ha még nem kerültél profi asztrológussal kapcsolatban, nem mondhatod azt, hogy hülyeség. A bulvárlapok jóslatai természetesen az hülyeség

2011. júl. 3. 07:09
 6/9 A kérdező kommentje:
jav: ehhez
2011. júl. 3. 07:09
 7/9 anonim válasza:
Hülyeség az egész, ezek mind szélhámosok, annyi az egész, hogy jó emberismerők, rád néznek és csak azt mondják amit hallani akarsz.
2011. júl. 5. 15:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Én azt mondom, abban is van igazság, amit az utolsó válaszoló mond.

Azt nem mondanám, 100%ig hiszek benne, szerintem, a kártya- és egyéb jóslás, csak útmutatót ad. Egy lehetőséget. Valódi látóval nagyon nehéz találkozni, mert sokan tényleg csak a pénzt látják benne, és mert ez nem bizonyítható...

Az asztrológia és a számmisztika szintén csak útmutató. A jövő az én nézeteim szerint képlékeny. Ha akarom, megváltoztathatom (vagy pont ezzel teljesítem be :D).

A másik embert pedig nem lehet megismerni, ha azt tudom, mit mond az asztrológia vele kapcsolatban. Adhat jó tippeket, sőt, de én úgy vagyok vele, hogy mindig kicsit kételkedem. Nem veszem ezeket készpénznek.

2011. júl. 16. 21:57
 9/9 linkids válasza:

Csillagászat tanárunkat a végtelenségig lehet vele bosszantani!

"A CSILLAGOKNAK SEMMI KÖZÜK NINCS AHHOZ, HOGY ÉN MICSINÁLOK, AZT, HOGY ÉN MIT CSINÁLOK AZT ÉN DÖNTÖM EL, NEM PEDIG A CSILLAGOK"

Ez a mondat jut eszembe, ha ezt nekem emlegeti valaki.

Egyébként meg ezek úgy vannak megírva, hogy bárkire rá lehessen illeszteni.

Van amikor meg random igaz, de általába csak ritkán.

Egyébként meg abba gondolj bele h a Földön hányan élnek, és őket besorolját kategóriákra.

Meg abba is érdemes belegondolni, hogy pld a horoszkópoknál: ahány horoszkóp, annyiféle hülyeséget írnak.

2011. júl. 21. 13:24

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!