Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem tetszik valaki, hogy viszonyulsz hozzá?
Figyelt kérdés
Értem ezalatt, hogy ha pl valaki nem tetszik külsőre, hónapokig szánnál rá időt, találkozó, közösprogram stb, csók, ölelés, kézenfogás, dicsekednél a világnak vele?2011. ápr. 14. 14:49
1/8 anonim válasza:
te tuti nő vagy, ugyanis én férfi és rohadtul nem értem a logikád...
a válasz: nem
2/8 anonim válasza:
Én meg nő vagyok, de ez egy idiótaság. Azzal aki nem tetszik, még csak randira se megyek el. Nemhogy még hónapokat szánjak rá, meg dicsekedjek...
3/8 anonim válasza:
Ha valaki nem tetszik, akkor nem húzom semennyit vele, mert nem illik a másik érzelmeivel játszani. Minek dicsekednék? Dicsekedni a világnak akkor se szoktam ha tetszik az illető.
4/8 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok. Csak érdekelt másoknak a véleménye erről a dologról :)
2011. ápr. 14. 15:09
5/8 anonim válasza:
Ez hülye kérdés...NEM!
Minek fecsérelnék arra felesleges időt, hogy olyannal legyek aki nem tetszik, nem vonzódom hozzá és még mint barát sem kéne??? Felesleges...
Azért h húzzam az agyát és később mondjam h bocs de félreértettél?? És ezzel tönkreteszem az ártatlan kis lelkét..
6/8 anonim válasza:
Előfordulhat ilyen. Bár velem nem. Lehet, hogy valaki csak azért jár egy lánnyal/fiúval, hogy ne legyen egyedül. Ez még valahol érthető is. De végeredményben önbecsapás, pótlék.
7/8 anonim válasza:
íme egy tipikus no...
"Én meg nő vagyok, de ez egy idiótaság. Azzal aki nem tetszik, még csak randira se megyek el. "
ilyet is csak egy no képes mondani.
8/8 anonim válasza:
ha valakit nem szeretek, általában közönyösnek kell lennem hogy idővel megunja azt hogy idegesítsen.. aztán lekopik és békén hagy.. nem a bunkó szemét viselkedés a legcélravezetőbb !!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!