Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetnék közelebb hozzá? Részeletek lenn.
Látásból már ismerjük egymást! Be is mutatkoztunk egymásnak, mert vannak közös ismerőseink. Amikor összefutunk, látom
hogy mindíg mosolyog rám..:) Nem tudom hogy tetszem e neki de ebből a mosolygásból lekövetkeztettem, hogy rokonsznves vagyok neki. Ja, és hallotta egy ismerősöm fél füllel
hogy ez a fiú beszélgetett a haverjaival, és valahogy szóba jöttem. Na szóval, csak annyi volt rólam a téma hogy szokja nézegetni fészen az adatlapom. Bár ennek nincs sok jelentősége. Na szóval hogy kerülhetnék közelebb hozzá?.. Valami tipp,tanács? :)
Előre is köszönöm!
Köszi! :D..
Ezzel sokat segítettél..:P
De nincs rá lehetőség.. Mert az eléggé ciki lenne ha oda
mennék és csak úgy elkezdenék beszélgetni vele.. Meg bele is sülnék.. Mert én eléggéé félénk vagyok. Vagyis ha tetzsik egy fiú akkor :/.. amúgy én 13 vagyok ő 16.. Tudja a korom persze.. de engem mindenki 16-nak néz.. nem azért mert annyira festeném magam, hanem az arcvonásaim is
olyanok.. korán érő típus vagyok
Pedig nem akkora a korkülömbség..:)
Szerintem az én szüleim felől nem lenne semmi
baj..
3 év valóban nem sok, de ezt mindenki máshogy látja!
Az ő szülei látatlanban eldöntötték hogy én egy szexéhes szőrős perverz állat vagyok! Slussz-passz mese vége :D
Ha félénk vagy és se te se ő nem kezdeményez akkor nem lesz semmi ! Ha viszont azt szeretnéd hogy odajöjjön nézz mélyen a szemébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!