Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy rendes fiút magamnak akivel komolyabb kapcsolatba is kerülhetnék? 14/L
Szerintem erre még várnod kell.
14 éves vagy, ezért alig fogsz olyan fiút találni aki komolyan vesz.
Várj 2-3 évet és utána gondolkodj ezen. Addig is összpontosíts a tanulásra és a barátaidra. Ilyen fiatalon, még ne menj bele semmi komolyba. Ha meg csak kihasznál valaki, akkor állj tovább gyorsan.
Nem könnyű. Régen (33 éve, amikor én voltam 14 éves srác) is nehéz volt (nem is találtam - sőt az igazit csak 33 éves koromban), de most talán még nehezebb.
Olyan srácok között nézz körül, akik jellegtelennek látszanak, visszahúzódóak, esetleg nehezen, vagy sehogy nem barátkoznak, de okosak/valamihez nagyon értenek. Ezek kincset érnek, és nagyon meg fognak becsülni. Sok-sok türelem kell hozzájuk (mert nem macsók, akik az átlagos helyzetekben "hozzák az elvárást", azaz átlagosan viselkednek), de szerintem neked megéri "befektetni".
na hát igen számítottam ilyen válaszokra...
De én nem olyan fiút keresek aki mellet az egész életemet leakarom élni....hanem ismerkedni szeretnék rendesebb fiúkkal =)
Fiatal vagyok..erre csak annyit hogy igaz..de attól még lehet próbálkoznom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!