Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy rendes fiút magamnak akivel komolyabb kapcsolatba is kerülhetnék? 14/L
én lennék az nekem a csaj nem arra kell:)
a lényeg hogy szeressük egymást....
14F
14 évesem sehonnan nem vagy elkésve de az viszont jó pont h nem futó kapcsolatot keresel
én 16 vagyok éppen túl egy kapcsolaton (kicsit megviselten) szal gondold meg mert igaz nekm nem 20 volt a pasim kedves volt meg minden de nagyon meg tud viselni egy szakítás! szal nem biztos h 14 évesen ez jót tenne neked
ha próbálkozol is akkor a te korosztályodba 14-15 éves fiúkkal
sok sikert :)
tegnap előtt 21 valamikori 14/F privibe felveheted velem a kapcsolataot ha szeretnéd =)
köszönöm a sok jó tanácsot =) főleg a 17éves lánynak =)
a ribancosnak és a mennyél a játszótérre kishülyésnek csak annyit üzenek hogy ha nem tudnak normálisat írni akkor mennyenek el máshova. Nem nem 12 évesen kezdtem. És csak hogy tudd nem vagyok ribanc...sőt inkább kicsit zárkózottab vagyok . Ja és az uralkodási vágyatokat ne itt éljétek ki =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!