Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kerülhetnék vele közelebbi kapcsolatba?
Mi az a vlm?
Nem adok tanácsot, mert azt mondtad, hogy szánalmasak vagyunk. Ha így teszel fel egy kérdést, hogy leszánalmasozod a válaszolókat, mit vársz?
vlm-velem
azokra irtam, h. szánalmasok vagytok, akik nem tanácsot adnak, hanem rögtön azt irják, h. te 1 gyökér vagy..én csak ezekre értettem..nem mindenkire...bocsi, ha nem voltam érthetőő
Nekem nem kellene olyan srác, aki másokat fogdos, meg nőcsábász, de ez a saját véleményem. Adom a tanácsot:
Keresd a társaságát, beszélgess vele, de ne lógj állandóan a nyakán. Nem tudom, hány évesek vagytok, és hová mentek kirándulni, de találj ki olyan programokat, hogy együtt legyetek, ha nem is kettesben...
Vannak egyértelmű jelek, amikkel tudtára adhatod, hogy bejön: nézéssel, vicces megjegyzésekkel...
Első voltam
21/L
Szia! Nekünk nemrég volt azt oszt.kir. Nagyon jóvolt ^^. Nemtudom h hány évesek vagytok de 14-15 nek tippellek : D
Adom a tanácsot: Buszon néha ülj mellé. Beszélgess vele kínáld chipsel meg amivel akarod. Hülyésked vele, pl: ugorj a hátára, próbáld te is fogdosni őt, próbáld megölelni. Ha jócsajvagy tuti h engedni fogja. Ha nem akkor ez van.
na hajrá! Sok sikert! :)
15/F akinek van barátnőjee : D
Nagyon szépen köszii:*
Am jól tippelted a korom...am a magyarországiaknak hányadikáig tart a suli?15?mert én szlovákiai vok., és nekünk 30-ig:Stavaly oszt.kirin voltunk étterembe, oszt csodálkoztak az ott dolgozók, h. nekünk még ilyenkor suli van..
Hát attól függ h kiére vagy kíváncsi. nekünk már rég végevan. Május 15. lett vége. áltisk. de a normális az június 15. e ált. iskolásoknak. Változó, kinek mikor. : ) és hajrá a fiúval kapcsolatba!!
ELŐZŐ voltam. : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!