Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miről beszélgessek a lánnyal, aki tetszik? Részeletek lenn
"aztán szereti a focit, kérdeztem arról,"
aranyos.
Legegyszerűbb, ha előtte végiggondolod a lehetséges témákat, betárazol néhányat, és ha elakadtok, akkor ebdobod ezeket.
De ha úgy is az osztálytársad, akkor aztán adva van csomó téma, mi történt aznap a suliban, tanárokról, iskolai programokról, kedvenc tantárgyakról, akkor ebből aztán lehet tovább vinni, hogy van-e már terve a jövőre nézve, miért pont az, ha igen, fél-e már előre az érettségitől, mit tudom én, rengeteg dolgot fel lehet hozni.
Köszi
A fociról beszélés annyi volt igazából, h. ő Real szurkoló, azt kérdeztem, hogy mit gondol arról, hogy kikaptak. Am, viccelni szoktam, itt annyira egetverő poént nem sikerült mondani, de apróbbakat igen. Hát igen, a személyiségem varázsa:$ Egóról ennyit:D Nem, amúgy köszi tényleg, nagyjából tudom, h. miről kérdezek legközelebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!