Hogyan viszonyulsz az ilyen megkeresésekhez?
Ebéd közben megkeresett egy /feltehetően/ állatvédelmi alapítvány telefonon és miután ecsetelte a beteg és elhagyott állatok sorsát, a segítségemet kérte. Majd arra kért, nyomjam meg az 1-es gombot. Letettem a telefont.
Hangsúlyozom, hogy szívesen és többször adakoztam már - és a jövőben sem zárkózom el ettől - az állatok javára, ez a hívás mégsem nyitotta meg a zsebemet. Ha elmondja, hogy az 1-es gomb megnyomásával X összeggel járulhatok hozzá az alapítvány költségeihez, mérlegelhettem volna. Így azt sem tudom, az 1-es gomb megnyomásával 100, vagy 500 forintot juttatnék-e nekik, esetleg még többet.
A haiti földrengés során tudtam, hogy egy bizonyos szám tárcsázásával 200.-ft-ot adományozok. A család mint az öt telefonjáról elküldtem ezt az összeget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!