Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen lett a rajzom?

Chewbaccaa kérdése:

Milyen lett a rajzom?

Figyelt kérdés
Az alap rajzot kézzel/vonalzóval rajzoltam. ( [link] Úgy gondoltam, hogy ha má egyszer photoshoppal kezdtem el foglalkozni, miért ne fejezzem be ott. Néhány épületet levettem belőle, mert szerintem nem passzolt oda. Építő kritikát szívesen fogadok, és tanácsaitok alapján a következő képemet úgy rajzolom majd :) Itt a végeredmény: [link] <<< Előre is köszi a válaszokat, remélem azért tetszik valamennyire :D u.i.: amolyan mesés hangulatot akartam vele teremteni (The Simpsons vagy Family Guy-os stílus lett szerintem). 3 pontos perspektívában rajzoltam az egészet, rengeted layer-el és segédvonal segítségével. (Azthiszem ez a ps előnye :) )
2012. jan. 6. 23:32
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:
Jó ötletek vannak a te képeden is, csak én a meséssebre utazok: [link] <<< itt egy példa link, jó az égen ehhez a képhez képest van mit csinálnom, de az árnyékolás itt is hasonlóan egyszerű. Meg ugye a linken egy ház van némi háttérrel, én meg az "egész" várost igyekszek ábrázolni :)
2012. jan. 7. 10:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!