Milyen lett a rajzom?
Figyelt kérdés
Első rajzom szénnel. Három éve rajzolok kb, de igazából nem sokat foglalkozok vele, meg nincs rá annyi időm. :S Kritikákat természetesen elfogadok, hogy mit kellene javítanom, hiszen fejlődni szeretnék, de ha kérhetem normális hangnemben. Köszönöm:)
(Elnézést a rossz, homályos minőségért. De szerintem így is látni :) )
L/15
2011. jún. 6. 22:05
1/19 anonim válasza:
Jó! Rajzszakkört meg tudsz közelíteni valahol? Kéne egy jó mester...
3/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm:) Igen, van a suliban, csak az idén nem tudtam jelentkezni, edzések miatt, de jövőre már tervezem hogy megyek. :)
2011. jún. 6. 22:17
4/19 anonim válasza:
mit edzel ? és hogy fér bele az idődbe ?
5/19 A kérdező kommentje:
Karatéztam hét évig, csak doktori utasításra abba kellett hagynom. :S És ugye ahogy most már nem edzek, lesz rá időm. :)
2011. jún. 6. 22:28
7/19 A kérdező kommentje:
Hát a csípőmmel van valami baj, lehetséges hogy kopott porcok meg megnyúlt szalagok.:S Futás közben pl néha így kiugrik a helyéről, és nagyon tud fájni.. :/ Azt mondta az orvos hogy meg lehetne műteni de semmivel se lenne jobb, akkor meg minek még két csavar a csípőmbe ha úgysem folytathatnám?..
2011. jún. 6. 22:33
8/19 anonim válasza:
ahha, hát lehet valami terápia célszerűbb lenne ha van rá
9/19 A kérdező kommentje:
Egyik doki se mondott semmit, szóval nem tudom. :S
2011. jún. 6. 22:37
10/19 anonim válasza:
:D ezen már meg se lepődök, hogy a magyar dokik mit nem csinálnak
még szívesen beszélgetnék veled csak mennem kéne esetleg dobj egy privátot ha te is akarsz :D holnap ráérek 14:02 től
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!