Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Milyen lett a rajzom?

Milyen lett a rajzom?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

Első rajzom szénnel. Három éve rajzolok kb, de igazából nem sokat foglalkozok vele, meg nincs rá annyi időm. :S Kritikákat természetesen elfogadok, hogy mit kellene javítanom, hiszen fejlődni szeretnék, de ha kérhetem normális hangnemben. Köszönöm:)

(Elnézést a rossz, homályos minőségért. De szerintem így is látni :) )

L/15

2011. jún. 6. 22:05
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
ookééés:D:)
2011. jún. 6. 22:45
 12/19 anonim ***** válasza:

nagyon ügyes; szép rajz :)

19f

2011. jún. 7. 08:36
 13/19 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon jó. (Én nem vagyok az a típus, aki agyba-főbe dicséri a rajzokat, amiket ide feltesznek).

Kritikia: Mi az a fehér folt az előtérben? Így eléggé befejezetlennek hat. Meg arra figyelj, hogy ha úgy használod a szenet, hogy nem maszatolsz, akkor sehol se maszatolódjon el. Amikor olyan helyre tennéd a kezed, ahol már van rajz, akkor jó, ha teszel oda egy darab üres lapot, és arra teszed a kezed. Így nem maszatolódik. Még egy, milyen papírt használtál? Az érdesebb jobb. És fixáld is, hogy később se peregjen le a rajz!

Egy "mester mellé tényleg érdemes elszegődni". Keress egy jó rajztanárt, ők általában mind művészeti egyetemet végzett emberek, és tudnak segíteni, hogy még jobb legyél.

(én ennyi idősen nem rajzoltam magamtól portrét)

Molly

2011. jún. 7. 09:21
 14/19 A kérdező kommentje:

Köszönöm:)

Igazából azt nem terveztem oda, csak nem tudom lusta voltam, tudom hogy nem szabad. :) Köszönöm a tanácsokat, sokat segítenek. Ez most sima lap, mert nem volt épp itthon érdes, de egyébként olyanra szoktam.

2011. jún. 7. 15:17
 15/19 anonim ***** válasza:
tetszik, ügyes vagy! :)
2011. jún. 9. 12:13
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyénibb stílusú rajzot mutatnál-e? Ebből még nehéz nehéz mit mondani. Nem rossz de nem is kimagasló. Valamit ahol nem technikát alkalmazol hanem, (akár technikai) hiányosságaidat cselezed ki egy - egy remek megoldással. Ez az amit tanítani nem lehet. Akadémikus stílusban több-kevesebb ráfordított gyakorlással elég jól meg lehet tanulni rajzolni, ez nyilván menni fog. A kérdés az, hogy a taníthatatlant azaz a saját látásmódot és eredeti formavezetést, vagy ha kell a zseniális blöffölést tudod-e hozni. Egyébként a kézzel és füllel nincs minden rendben. Sok sikert és kitartást. Ügyes vagy.

üdv

2011. jún. 9. 14:07
 17/19 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon tetszik!

Ügyes vagy! :)

14/F

2011. aug. 23. 11:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Kurt cobaiiiiiiiiiiiiiiiiin! <3 amúgy meg gyakorolj, kicsit fura.
2012. aug. 17. 12:49
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem rossz, tetszik.
2012. szept. 4. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!