Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Névötleteket kérhetek? Fontos!

Névötleteket kérhetek? Fontos!

Figyelt kérdés
Egy könyvet írok, egy szellemről szól, nem egy ilyen horror, de mítikus témájú könyvek közé sorolnám, kicsit alkonyat stílusú, csak történnek is benne dolgok, a főszereplőnek még mindig nem találok nevet, pedig már a 6. fejezetnél tartok. Létszi segítsetek, mondjuk nem tud valamelyikőtök egy olyan nevet, amelyik szellemet jelent, vagy eltévedtet, vagy valami ilyesmi, ami ilyen hangulatú, nem is muszály, hogy ezt jelentse, csak jó lenne.
2011. nov. 30. 18:39
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Megnézem, még 1-2 nap türelmedet kérem, de írok választ, nyugi.

B.U.É.K.

2011. dec. 31. 20:47
 22/22 A kérdező kommentje:

Létszi csak annyit válaszolj, hogy jó e, vagy szar, mer én beleőrülök ebbe a várakozásba, amugy neked is B.U.É.K bár egy kicsit már elkéstem

És úgy mindenkinek, megvan a teljes név, Heidi Melodi lett a neve, és ez (szerintem) már végleges

2012. jan. 9. 19:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!