Névötleteket kérhetek? Fontos!
Aiden, Damien, Ariel, Spiro
De googleval elég sok ilyesmit találhatsz még.
Hat azert anyit meg pontosithatnal h ferfi/no a karakter, hol jatszodik a tortenet.
Azert valami erdemlegeset is irok:
Dusan/Dusana-lelek/valami/valaki szelleme, lelke
Inkabb megadom az oldalt ahol talaltam:
noss a helyesírásom tényleg irtózatos, de mentségemre szóljon, h diszleksziás vagyok, bárhogy is kelljen írni, viszont a könyvemet word-ben irom, az meg jelzi, ha valamit rosszul irok, amugy most veszem észre a név ötleteket is egybe írtam, néha már én is röhögök rajta, na mindegy, a történet egy teljesen átlagos faluban játszódik, a főszereplőről viszont többet tudok írni, tulajdonképpen egy szellem, a könyv elején meghal, nagyon zárkózott személység, az apja rákban meghalt, amikor másodikos volt, úgy, hogy előtte egy évvel a szülei elváltak, van egy erdő a faluja szélén, és oda szokott járni, mer ott egyedül lehet, ott szokott írni, nincsenek barátai az apja halála óta, mer azóta extra nagyon zárkózott lett, ja és nagyon jók a név ötleteitek, de egy kicsivel átlagosabbakat küldtök, nem muszály szellemet, meg eltévelyedettet jelentenie, de mindenképpen olyat szeretnék, aminek a jelentése utal a személységére
utóirat: noss az egy kicsit erős volt, hogy az alkonyatban nem történik semmi, de azért abban szerintem egyet értetek velem, hogy igazából az írónő zsenialitása miatt olvassuk, olyan jól ír, hogy a legkevesebb történést is úgy tudja leírni, hogy nem tudod letenni a könyvet, imádom az alkonyatot, és mindet olvastam, és a nyomába sem érhetek, de azért az biztos, hogy szite semmi nem történik benne
Hann (bar ez egy kicsit azsiai hangzasu)
Solomon, Herve
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!