Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Névötleteket kérhetek? Fontos!

Névötleteket kérhetek? Fontos!

Figyelt kérdés
Egy könyvet írok, egy szellemről szól, nem egy ilyen horror, de mítikus témájú könyvek közé sorolnám, kicsit alkonyat stílusú, csak történnek is benne dolgok, a főszereplőnek még mindig nem találok nevet, pedig már a 6. fejezetnél tartok. Létszi segítsetek, mondjuk nem tud valamelyikőtök egy olyan nevet, amelyik szellemet jelent, vagy eltévedtet, vagy valami ilyesmi, ami ilyen hangulatú, nem is muszály, hogy ezt jelentse, csak jó lenne.
2011. nov. 30. 18:39
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Demonio, Henki, Duha
2011. nov. 30. 18:55
 2/22 anonim ***** válasza:
Ha már könyvet írsz, szerintem hasznos, ha megsúgom, hogy a muszáj az nem muszály..a létsziről ne is beszéljünk.. Másrészt..az Alkonyatban nem történnek dolgok?:D
2011. nov. 30. 19:07
 3/22 anonim ***** válasza:

Aiden, Damien, Ariel, Spiro

De googleval elég sok ilyesmit találhatsz még.

2011. nov. 30. 19:17
 4/22 anonim ***** válasza:

Hat azert anyit meg pontosithatnal h ferfi/no a karakter, hol jatszodik a tortenet.

Azert valami erdemlegeset is irok:

Dusan/Dusana-lelek/valami/valaki szelleme, lelke

Inkabb megadom az oldalt ahol talaltam:

[link]

2011. dec. 4. 13:53
 5/22 A kérdező kommentje:

noss a helyesírásom tényleg irtózatos, de mentségemre szóljon, h diszleksziás vagyok, bárhogy is kelljen írni, viszont a könyvemet word-ben irom, az meg jelzi, ha valamit rosszul irok, amugy most veszem észre a név ötleteket is egybe írtam, néha már én is röhögök rajta, na mindegy, a történet egy teljesen átlagos faluban játszódik, a főszereplőről viszont többet tudok írni, tulajdonképpen egy szellem, a könyv elején meghal, nagyon zárkózott személység, az apja rákban meghalt, amikor másodikos volt, úgy, hogy előtte egy évvel a szülei elváltak, van egy erdő a faluja szélén, és oda szokott járni, mer ott egyedül lehet, ott szokott írni, nincsenek barátai az apja halála óta, mer azóta extra nagyon zárkózott lett, ja és nagyon jók a név ötleteitek, de egy kicsivel átlagosabbakat küldtök, nem muszály szellemet, meg eltévelyedettet jelentenie, de mindenképpen olyat szeretnék, aminek a jelentése utal a személységére

utóirat: noss az egy kicsit erős volt, hogy az alkonyatban nem történik semmi, de azért abban szerintem egyet értetek velem, hogy igazából az írónő zsenialitása miatt olvassuk, olyan jól ír, hogy a legkevesebb történést is úgy tudja leírni, hogy nem tudod letenni a könyvet, imádom az alkonyatot, és mindet olvastam, és a nyomába sem érhetek, de azért az biztos, hogy szite semmi nem történik benne

2011. dec. 4. 20:04
 6/22 A kérdező kommentje:
oh kihagytam az egyik legfontosabbat, a főszereplő lány :D
2011. dec. 4. 20:14
 7/22 A kérdező kommentje:
jaj találtam egyet, Tien, mit szóltok hozzá, a linkedben találtam, nem tudom, hogy hívnak, de csak te raktál be linket, úgyhogy gondolom tudod, h rád gondoltam :D és ha mátr itt tartunk, mien családnevet adnátok neki,Tien ....... és még keresztnévre is keresek, ez még nem végleges :D
2011. dec. 4. 20:19
 8/22 Vicky28 válasza:
Achak, ahriman, Avira, Gogo, Spiro,
2011. dec. 14. 14:47
 9/22 anonim ***** válasza:

Hann (bar ez egy kicsit azsiai hangzasu)

Solomon, Herve

2011. dec. 15. 01:56
 10/22 A kérdező kommentje:
köszönök minden névötletet, amit eddig küldtetek, de sajnos még nem találtam jót, és már a Tien sem tetszik, létszi küldenétek veztéknév ötleteket is? És öhm főleg azért írtam most, mert változtattam picit, vagy inkább hozzáadtam kicsit az alapsztorihoz, a lány faluja egy tengerparti falu, ez a tengerpart sziklás, és van rajta egy világítótorony, ez a tengerpart lesz most az erdő helyett, szerintem így jobb lesz
2011. dec. 18. 16:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!