Névötleteket kérhetek? Fontos!
Noss most találtam két nevet, amik nekem nagyon tetszenek, szeretném megtudni, hogy szerintetek melyik a jobb, és hogy melyik illik jobban a könyvemhez.
Alice
Jelentése: nemes, harcos, Isten az én esküvésem, bölcs.
Heidi / Adelheild ( Heidi lenne a beceneve )
harc, kedves, nemes fény, fénylő alak, fénylő személy
Bocsi, de ha névtipped sincs magadtól, akkor hogy fogod érdekesre megírni azt a könyvet? Attól, hogy van 1 jó sztori valaki fejében, még nem jelenti, hogy meg is írja remekműre. És az írás akkor lesz érdekes, ha az író kisujjból írja, szóval nem görcsöl rajta. Ha 2 hétig szenved valaki 5 oldallal, az az olvasónak is átjön, és nem fogja tudni gördülékenyen olvasni a könyvet, mert túl erőltetettnek fogja érezni a cselekedetsorozatot.
Kajak megírtál 6 fejezetet név nélkül? Ohhhh
Ha ennyi idő nem volt elég névre, akkor fölösleges tőlünk várni a jó nevet. Nem ismerjük a sztorit. Ha te egy vadulós szellemről írsz, nem jó az a szelíd név amit adnék, és fordítva. Nem tudjuk, mi a belső vonulata a műnek. Az érzelemvilága hogyan lett elkapva, a hangvétel, stb...
Hidd el, nem cikizésből írom, hanem tapasztalatból.
És nem kell feltétlen olyan név, amiről egyből levágjuk, hogy szellemről van szó. Ha bíznál magadban, már döntöttél volna. Tőlem aztán emberi neve is lehet 1 szellemnek, ha iszonyatosan jól van elcsípve a stílusa a könyvnek, akkor a pár oldal után úgy is egy szellemhez fogom társítani a nevet.
Nem vettem cikizésnek :) Csak indulatból írtál. Az megint más dolog.
Nem fogok hencegni azzal, hogy ki vagyok,a könyveim elég nagy ismertséget kaptak ahhoz, hogy valószínűleg te is ismersz egyet kettőt közülük. Ha nem kérsz a segítségből, akkor bocsi. Egyébként van már szerződésed kiadóval? Ha gondolod, tudok segíteni, hogy hol érdemes próbálkozni (ahol nem fosztanak ki anyagilag fölöslegesen, és reklámot is kaphatsz). Nem erőszak tárgya az írás. És végtére abban egyetértünk, hogy mindenkinek az a jó írásmód, ahogyan ő maga látja a világot. :) Puszi, és remélem egyszer kezembe kerül a könyved. Egy picit azért kíváncsi lettem, nem tagadom.
hű nem tudom ki vagy, de elküldhetek egy részletet a könyvemből, csak azért, hogy megmond, van e valami tehetségem a dologhoz, vagy hagyjam a fenébe az egész írósdit, és bocsi, télleg egy kicsit indulatból írtam, csak kicsit rosszul esett... amugy nem hinném, hogy bármelyik könyvkiadó szerződést kötne egy tizenháromévessel...
Amugy úgy mindenkinek, valakinek van ötlete, hogy mien vezetéknév illene az Adelheidhez/Heidihez?
köszi
Egyébként úgy mindenkinek, létszi segítsetek, milyen vezetéknév illik az Adelheidhez / Heidihez ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!