Értékelnéd a rajzomat?
Szia mindenki
Még csak kezdõ rajzos vagyok, van ami jobban megy, van ami kevésbé. Kockát kellene rajzolnom, de nincsen szabályos kocka modellem ezért a hangfalamat használom modellnek :)
Örülnék, ha rajzosok válaszolnának mit fejlesszek, mennyire jó vagy rossz :) Minden kritikát elfogadok :))
15/L
kíváncsi vagyok,hogy a kedves 'oltogató' modell nélkül mit rajzol.
mindig kell modell.máskülönben hogy a rákban tanulnád meg arányosan lerajzolni?
kérdezőnek:
a vonalaid jók,egyenesek,nincs jelen a 'szálkás' megoldás(amikor apró egyenes vonalakkal rajzolnak),viszont még nem párhuzamosak.ez közvetlen közelből nem látszik a rajzon,de ha messzebbről megnézed,akkor eléggé szembetűnő.ezen még dolgozz és akkor jó lesz :)
egyébként meg: erre jegyet?az a tanár elmebeteg...
/rajzos vagyok/
utsó: Ja én is ezt mondtam neki, de ok nélkül bántott :( Mindegy is már. Amúgy kell majd azért árnyékolni is, de azzal akkora gondom n i n cs e n, csak a párhuzamosokkal/vonalakkal, azért így tettem fel :)
Köszi a válaszod(Y)
Szia! Én is rajzos vagyok^^ Az az igazság hogy egy kicsit furcsának érzem a rajzod.. próbáld meg a két iránypontos perspektívával való szerkesztést;) Tuti könnyebb lesz.
bár itt ki van csúszva a két iránypont de elég jó ábra szerintem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!