Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Értékelnéd a rajzomat?

Értékelnéd a rajzomat?

Figyelt kérdés

Szia mindenki

Még csak kezdõ rajzos vagyok, van ami jobban megy, van ami kevésbé. Kockát kellene rajzolnom, de nincsen szabályos kocka modellem ezért a hangfalamat használom modellnek :)

[link]

Örülnék, ha rajzosok válaszolnának mit fejlesszek, mennyire jó vagy rossz :) Minden kritikát elfogadok :))

15/L

2011. nov. 26. 19:05
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

kíváncsi vagyok,hogy a kedves 'oltogató' modell nélkül mit rajzol.

mindig kell modell.máskülönben hogy a rákban tanulnád meg arányosan lerajzolni?

kérdezőnek:

a vonalaid jók,egyenesek,nincs jelen a 'szálkás' megoldás(amikor apró egyenes vonalakkal rajzolnak),viszont még nem párhuzamosak.ez közvetlen közelből nem látszik a rajzon,de ha messzebbről megnézed,akkor eléggé szembetűnő.ezen még dolgozz és akkor jó lesz :)

egyébként meg: erre jegyet?az a tanár elmebeteg...

/rajzos vagyok/

2011. dec. 1. 23:59
 22/25 A kérdező kommentje:

utsó: Ja én is ezt mondtam neki, de ok nélkül bántott :( Mindegy is már. Amúgy kell majd azért árnyékolni is, de azzal akkora gondom n i n cs e n, csak a párhuzamosokkal/vonalakkal, azért így tettem fel :)

Köszi a válaszod(Y)

2011. dec. 4. 00:09
 23/25 anonim ***** válasza:
Előszöris. Üzenem az itt vandálkodóknak, hogyha nem rajzzsenik/nem jártak ki egy művészeti iskolát nem tudnak kockát rajzolni. Maximum azt hiszik. A kérdezőnek meg azt mondanám, hogy legközelebb fotózza le abból a szögből a modellt, ahonnan ő látja, különben nehéz megmondani, hogy jó-e, így első ránézésre összességében nem rossz, de vannak benne alapvető hibák, például a rálátásban, de ne tessék feladni. :)
2011. dec. 16. 14:20
 24/25 anonim ***** válasza:

Szia! Én is rajzos vagyok^^ Az az igazság hogy egy kicsit furcsának érzem a rajzod.. próbáld meg a két iránypontos perspektívával való szerkesztést;) Tuti könnyebb lesz.

[link]

bár itt ki van csúszva a két iránypont de elég jó ábra szerintem:)

2011. dec. 20. 12:04
 25/25 anonim ***** válasza:
Nem rossz, de nem egészen párhuzamos néhány vonal, és kicsit olyan, mintha a test "orra akarna bukni". Gyakorolj, és minden okés lesz, nem rossz ez! :)
2011. dec. 27. 15:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!