Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » A deviantART oldalon feltöltöt...

A deviantART oldalon feltöltöttem egy rajzomat és most valami "Print Submission"-t kérdez tőlem, árakkal és méretekkel. Mit csináljak? Ugye nem kell fizetnem érte?

Figyelt kérdés

Egyébként meg nem is értem. Miért kéne fizetnem azért hogy feltöltöttem egy rajzot? Mit kell ilyenkor csinálni? Segítsetek légyszives! Addig itt hagyom nem lépek ki, hátha meg tudom oldani. Még csak most regisztráltam amúgy erre az oldalra, azért nem értek semmit.

Köszi!

2011. okt. 30. 11:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez valami nyomtatást kérdez, de hogy megmondjam mi a helyzet, csinálnál egy pillanatképet(Print Screent)?
2011. okt. 30. 11:40
 2/5 A kérdező kommentje:
Neked is van ilyened? Mert most utánnanéztem, és azt írják, hogy maga kép feltötlése a galériámba ingyenes, csak valami nyomtatósdiért kell fizetnem pólkra meg bögrékre, de igazából kiléptem abból már nem tudom elküldeni.
2011. okt. 30. 11:44
 3/5 A kérdező kommentje:
najó inkább törlöm az egész fiókomat XD
2011. okt. 30. 11:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne töröld! Azt kérdezi, hogy elakarod-e adni a műved. Hagyd figyelmenkívül, csak menj vissza a profilodra és megjelenik a feltöltött műved.
2011. okt. 30. 18:45
 5/5 anonim válasza:
Így van, nekem is kiadja ezeket, de nem kell figyelembe venni, van fenn egy szöveg és én ott rá szoktam kattintani a "view submission"-ra (nem emlékszem pontosan h hogy írja) de ha rákattintasz, megmutatja a feltöltött képet. Törölni ne töröld a devedet, pl bankkártyaadatok nélkül nem tud pénzt levenni tőled :)
2011. dec. 22. 10:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!