Feltöltöttem egy filmet egy torrent oldalra. Valaki le szeretné tölteni de nem tölti föl a kliens. Azt írja, hogy passzív vagyok (neki is). Mit tehetnék?
Figyelt kérdés
Egy más által feltöltöttet meg tölt vissza. Nem értem.2011. aug. 8. 19:41
1/6 anonim válasza:
El kéne olvasni a szabályzatot, amit kiírtak.
2/6 A kérdező kommentje:
Már elolvastam többször is...
2011. aug. 8. 19:59
4/6 anonim válasza:
Passzív kapcsolat nem tud passzív kapcsolatnak adatot forgalmazni, ezért nem indul el a feltöltés.
Hat tudod, állítsd magad aktívvá (port nyitás tűzfalon, kliensben és/vagy routerben port forward vagy upnp-engedélyezés). Ha aktív leszel, akkor az aktív és passzív letöltők is kapcsolódni tudnak majd, ha passzív maradsz (mert olyan a szolgáltató vagy hálózat amin vagy) akkor csak aktívnak és aktívtól tudsz tölteni.
5/6 A kérdező kommentje:
A szomszéd routerjét használom a tudtával!!
Ő is torrentezik de ő a legtöbbet fel tudja tölteni. Én is tudom csak a 2 közül az egyiket.
Egyébkén az oldal www.dangerous.cc
2011. aug. 8. 20:27
6/6 A kérdező kommentje:
Újraellenőriztem a fájlokat és most megindult. Csak meddig...
2011. aug. 8. 20:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!