Értékelnéd a rajzomat?
Szia mindenki
Még csak kezdõ rajzos vagyok, van ami jobban megy, van ami kevésbé. Kockát kellene rajzolnom, de nincsen szabályos kocka modellem ezért a hangfalamat használom modellnek :)
Örülnék, ha rajzosok válaszolnának mit fejlesszek, mennyire jó vagy rossz :) Minden kritikát elfogadok :))
15/L
Ez gyönyörű. Ez a képed kifejezi, hogy reálisan érzékeled a világot, ugyanakkor a dolgok mögé látsz. Bár a vonalaid kissé határozatlanok, a párhuzamok, és a szögek tartása erős jellemre utal.
Nem tudom, hogy ez az érzéki csalódás keltése, amit felfedeztem a képben, az tudatos, vagy véletlenszerű. Ugyanis felülről nézve a test négyzetes hasábnak tűnik, alulról pedig téglalapnak.
Csak így tovább, szerintem a következő alkotásod a kör legyen.
"...meg ez nem is kocka, hanem téglatest, nem?"
Nem csak rajzos nem vagy, de még a szövegértésed is rossz :)
Mondtam, hogy nincs kockám, a hangfalam pedig ilyen méretű.
Engem rajzosok véleménye érdekel, hogy a perspektíva szabályainak megfelel-e, jó e a torzulás az alsó és felső fedőlapoknál stb...
"napter válasza:"
Ez most csak vicc volt gondolom, de azért jó lenne kicsi irónia nélkül is :/ Mert ezt rajzoltatják suliban és erre ad a tanár jegyet.
Te írtál kockát, kislány:))
Egyébként nem kell megsértődni, nem én tehetek róla, hogy nem jól rajzolsz.
De amúgy minek rakod ide fel, ha nem bírod elviselni a negatív kritikát?
Attól, hogy valaki nem "rajzos" - te sem vagy az! - attól még látja, hogy nem jó...:)
"Kockát kellene rajzolnom, de nincsen szabályos kocka modellem ezért a hangfalamat használom modellnek"
Én ezt írtam, sajnállak, ha nem fogod föl :) Megkérdeztem amúgy egy másik oldalon is ezt, ott érdekes mód tudtak értelmes kritikát írni róla :D Te eddig csak bullshitet írtál, bár, ha el tudod mondani miért nem jó (nem jók a szögek, nem elég jó a vonalfejlesztés stb..) akkor nyugodt lehetsz el fogom fogadni a kritikádat. Bár mint mondtam én rajzosok/rajztanárok véleményére vagyok kíváncsi.
Minek egy kockához modell???
Ha kört kell rajzolnod, akkor megvárod, míg kisüt a nap?
Amúgy vegyél ki egy rámakockát a hűtőből, anyukádnak biztos van, ha szokott sütni.
További jó "rajzolást"...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!