Szerinted milyen lett a versem, miről szól?
Várom a véleményeket,illetve hogy ki mit lát benne.
Kissé szomorú voltam,leültem verset írni,és ez lett belőle.
Eltünt
Hogy miért döntött a magány mellett?
Mert nem értették vágyait, régi álmait
Ha kitárta a szívét, senki sem engedett utat neki
Még a szél sem simogatta, csak vadul belekapott a hajába, és kicsípte sápadt arcát
Szeretett volna rózsa lenni, akit egy szerelmes ifjú gyengéden kitép, hogy szerető kedvesének ajándékozzon, aztán ha lejárt az ideje,némán elhervadjon
Máskor pedig arra vágyott hogy eső csepp lehessen,ami megtisztítja a földet,és eltakarja minden bánatos szív könnycseppét, a
kárörvendők elől
Aki ismerte, az tudta, hogy nem a mának él, hisz jókedve oly múlandó volt, akár a vihar utáni tündöklő szivárvány
Kinevette az embereket, akik nem ismerték a szebbnél szebb földi dolgokat, csak
önmaguk által megvilágított dicsfényben éltek
Megvetően nézett minden öntelt társára, hisz ő mindig azon tündöklött, hogyan lehetne jobb
Ha tehette volna, akkor felhővé változott volna, hogy eltakarja a napot, - Így talán jobban vágynának a fényre - gondolta
De egy nap, nem láttuk többé, hogy miért?
Én azt megmondani nem tudom
Hisz maga után nyomokat nem hagyott
Szabad vers.
Miről szól? Mindig is utáltam a belemagyarázásokat, de legyél boldog, tessék :) egy személyről szól aki "elhagyta" a szeretteit (vagy elutazott, vagy meghalt).
első vagyok
nem akarok kötözködni, de "tündöklött" helyett (igaz, költőibben hangzik, (de én ilyen értelemben még nem találkoztam vele), nem inkább tűnődött?
Persze lehet hogy "paraszt" vagyok, bocsi
dehogy vagy paraszt hiba
-*tűnődött
köszi .)
persze értelek kedves utolsó,de azért érdekel a véleményetek,mert régebben sokat írtam verseket,szabad verseket is,és azt mondták sokan h nagyon szép verseket tudok írni,de évek óta nem írtam semmit,ez az első
és vhogy érzem h régebben mintha jobban ment volna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!