Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Szerinted milyen lett a...

Szerinted milyen lett a versem, miről szól?

Figyelt kérdés

Várom a véleményeket,illetve hogy ki mit lát benne.

Kissé szomorú voltam,leültem verset írni,és ez lett belőle.

Eltünt

Hogy miért döntött a magány mellett?

Mert nem értették vágyait, régi álmait

Ha kitárta a szívét, senki sem engedett utat neki

Még a szél sem simogatta, csak vadul belekapott a hajába, és kicsípte sápadt arcát

Szeretett volna rózsa lenni, akit egy szerelmes ifjú gyengéden kitép, hogy szerető kedvesének ajándékozzon, aztán ha lejárt az ideje,némán elhervadjon

Máskor pedig arra vágyott hogy eső csepp lehessen,ami megtisztítja a földet,és eltakarja minden bánatos szív könnycseppét, a

kárörvendők elől

Aki ismerte, az tudta, hogy nem a mának él, hisz jókedve oly múlandó volt, akár a vihar utáni tündöklő szivárvány

Kinevette az embereket, akik nem ismerték a szebbnél szebb földi dolgokat, csak

önmaguk által megvilágított dicsfényben éltek

Megvetően nézett minden öntelt társára, hisz ő mindig azon tündöklött, hogyan lehetne jobb

Ha tehette volna, akkor felhővé változott volna, hogy eltakarja a napot, - Így talán jobban vágynának a fényre - gondolta

De egy nap, nem láttuk többé, hogy miért?

Én azt megmondani nem tudom

Hisz maga után nyomokat nem hagyott

2011. szept. 15. 19:38
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Szabad vers.

Miről szól? Mindig is utáltam a belemagyarázásokat, de legyél boldog, tessék :) egy személyről szól aki "elhagyta" a szeretteit (vagy elutazott, vagy meghalt).

2011. szept. 15. 20:01
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok

nem akarok kötözködni, de "tündöklött" helyett (igaz, költőibben hangzik, (de én ilyen értelemben még nem találkoztam vele), nem inkább tűnődött?

Persze lehet hogy "paraszt" vagyok, bocsi

2011. szept. 15. 20:21
 3/5 A kérdező kommentje:

dehogy vagy paraszt hiba

-*tűnődött

köszi .)

2011. szept. 15. 21:24
 4/5 anonim ***** válasza:
Én szeretem a szabadverseket, és teljesen átjárt a melankólia, ahol olvastam. Én sosem magyarázom a verseket vagy a festményeket, hanem érzem azokat.
2011. szept. 16. 12:16
 5/5 A kérdező kommentje:

persze értelek kedves utolsó,de azért érdekel a véleményetek,mert régebben sokat írtam verseket,szabad verseket is,és azt mondták sokan h nagyon szép verseket tudok írni,de évek óta nem írtam semmit,ez az első

és vhogy érzem h régebben mintha jobban ment volna

2011. szept. 16. 12:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!