Miért elborzasztó? Nem tudom miért. Ez csak egy érzés. Ahogy ránéztem egy kellemetlen érzés jött elő.
Szerintem ez egy rossz kép.
Dali nekem eszembe se jutott róla.
Ha a felsőteste rövidülésben van, akkor túl hosszú - vagyis nem kéne ennyire rálátnunk. Tehát nem vékonyodnia kéne a hasának, mellének, vállának széltében, hanem inkább hosszában rövidülnie és alulról kéne látnunk. (pl: [link] vagy [link]
Így egyedül inkább csak a karja rövidült, viszont az nem aránylik így a többihez (ha kinyújtaná, ugyi elvileg a combja tövéig kéne érnie, ez az illúzió nincs meg).
Ha az arcát szintén rövidülésben szántad, akkor kvázi az orrlyuka felől kéne lássuk, de inkább olyan, mintha lehajtaná felénk a fejét plusz az arányai miatt azt picit másik irányból néznénk, mint a teste többi részét.
Kidolgozni meg jobban is lehet :) még fotórealisztikus festészet is létezik. De persze nem az egy festmény mércéje, mennyire van kidolgozva, lényeg, hogy önmagában egységes legyen - szerintem ezzel pont nincs baj, de azért még van mit gyakorolni.
08:28
Azért mert rossz érzésed van már rossz is a kép?
Egyébként nem tudom miért kelt benned rossz érzést mit juttat eszedbe?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!