Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a vélemény erről a festmény...

Mi a vélemény erről a festményről? (KÉP)

Figyelt kérdés
[link]
2011. szept. 14. 20:37
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Engem elborzaszt. JAJ kategória.
2011. szept. 15. 09:04
 12/20 anonim ***** válasza:
Salvador Dalinak vannak hasonló festményei és én nagyon szeretem őket, mert olyan mintha egy furcsa álomból jöttek volna elő. Nem vagyok műkritikus de szerintem folytasd. Az évek folyamán érettebb és kiforrottabb leszel.
2011. szept. 15. 12:15
 13/20 A kérdező kommentje:
:D nem emlékszem mire gondoltam vagy miért így csináltam csak úgy jött. de miért elborzasztó ez?
2011. szept. 15. 14:18
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
A gondolatisága és a megfogalmazás sem rossz és van benne lelkesedés, szeretet. De azért a technika és pláne anatómia terén még bőven van mit fejlődnöd.
2011. szept. 15. 16:34
 15/20 A kérdező kommentje:
Anatómiailag miért nem jó? Írták hogy a homloka kicsi, de az rövidülésben van és azért meg a felsőteste hátrébb van azért kisebb. Technikailag meg annyira kidolgoztam amennyire csak lehet szóval nem tudom mit lehetne még vele kezdeni??
2011. szept. 15. 19:22
 16/20 anonim ***** válasza:
42%
jujj,csak így ne nézzek ki,am jó festmény vagy mi :D
2011. szept. 15. 19:29
 17/20 anonim ***** válasza:
100%

Miért elborzasztó? Nem tudom miért. Ez csak egy érzés. Ahogy ránéztem egy kellemetlen érzés jött elő.

Szerintem ez egy rossz kép.

Dali nekem eszembe se jutott róla.

2011. szept. 16. 08:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Ha a felsőteste rövidülésben van, akkor túl hosszú - vagyis nem kéne ennyire rálátnunk. Tehát nem vékonyodnia kéne a hasának, mellének, vállának széltében, hanem inkább hosszában rövidülnie és alulról kéne látnunk. (pl: [link] vagy [link]

Így egyedül inkább csak a karja rövidült, viszont az nem aránylik így a többihez (ha kinyújtaná, ugyi elvileg a combja tövéig kéne érnie, ez az illúzió nincs meg).

Ha az arcát szintén rövidülésben szántad, akkor kvázi az orrlyuka felől kéne lássuk, de inkább olyan, mintha lehajtaná felénk a fejét plusz az arányai miatt azt picit másik irányból néznénk, mint a teste többi részét.

Kidolgozni meg jobban is lehet :) még fotórealisztikus festészet is létezik. De persze nem az egy festmény mércéje, mennyire van kidolgozva, lényeg, hogy önmagában egységes legyen - szerintem ezzel pont nincs baj, de azért még van mit gyakorolni.

2011. szept. 16. 10:02
 19/20 A kérdező kommentje:

08:28

Azért mert rossz érzésed van már rossz is a kép?

Egyébként nem tudom miért kelt benned rossz érzést mit juttat eszedbe?

2011. szept. 16. 16:45
 20/20 TheAnonymus11. ***** válasza:
értékes,de nem tetszik
2011. okt. 17. 17:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!