Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Erről a festményről mit...

Erről a festményről mit gondoltok?

Figyelt kérdés

[link]

szeretném tudni, mivel tudnám javítani

2011. ápr. 24. 22:03
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
hűha :D ez szép! nos nem vagyok szakértő, de a szárnyán a tollak kicsit műanyag hatását keltették, azokat még kicsit ki lehetne dolgozni jobban, vagy ha nem, akkor az éleket finomítani. de amúgy tetszetős :P
2011. ápr. 24. 22:21
 2/14 anonim ***** válasza:
28%
Borzasztó, nekem nagyon nem tetszik, sőt idegesít.
2011. ápr. 24. 22:34
 3/14 A kérdező kommentje:

1.nek köszönöm, először rajzoltam szárnyat így komolyabban, tudom hogy nem a legjobb :) legközelebb megpróbálok erre odafigyelni, de ezt mostmár teljesen újra kellene fessem, hogy kijavítsam, marad gumiszárny sárkány :3

nos, 2. kommentáló, elárulnád, mi a nem jó? ha kritikát ír valaki, azt úgy szokás, hogy elmondják, mi a nem jó. ez ilyen értelmetlen hozzágügyögéstől meg kérlek kímélj meg ezentúl mindenkit... ha valami nem tetszik, mond meg mi az, és akkor nincs gond

2011. ápr. 24. 23:37
 4/14 anonim ***** válasza:

Nekem konkrétan a téma nem tetszik, de vannak benne nagyon jó elemek, mint a hold, a hegyek, az állatka füle, az ég...

Elmeséled, hogy csináltad? Meg mivel? :)

2011. ápr. 25. 08:54
 5/14 anonim ***** válasza:

második vagyok.

szerintem annyira egyértelmű, hogy egy kezdő festménye. nem mondom, hogy rossz, ügyes vagy, gondolom csak hobbi, annak meg jó. leld benne örömöd.

nem kezdem el részletezni a hibákat, mert egy hozzáértő azonnal látja, a nem hozzáértőnek meg teljesen mindegy.

2011. ápr. 25. 11:40
 6/14 anonim ***** válasza:
Előző: mutatnál néhány képet amit te készítettél? :)
2011. ápr. 25. 12:32
 7/14 anonim ***** válasza:
Hű hát ez ügyes :) Ami nekem fura, azt nem igazán tudom megfogalmazni, olyan mintha az állatka és a háttér két külön kép lenne, és egymásra tették volna őket. Szóval szerintem valami olyan fényhatás kellene, vagy ilyesmi (nem értek hozzá:D), amitől tényleg úgy tűnne, mintha ott szállna a hegyek és a hold felé. Meg még el lehetne mütyörészgetni a részletekkel, hogy valósághűbb legyen. De amúgy tényleg nagyon jó:)
2011. ápr. 25. 22:15
 8/14 anonim ***** válasza:

A válasz írója 64%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 12:32

Nagyon szívesen mutatok, írj privátban.

2011. ápr. 25. 23:21
 9/14 anonim ***** válasza:

Technikailag: Ha a hold adja a fényt, akkor nem lehet ilyen világos az állat, hanem csak a kontúrja, vagyis ellenfényben kéne látnunk. Így picit olyan vakus hatást kelt.

Egyébként szerintem szép, látszik, hogy a gyönyörködtetés volt a célod és nagy szeretettel csináltad.

Vigyázz, hogy ne vessz el a részletekben - meggyôzôbb egy festôien elnagyolt, de szenvedélyesen drámai kép, mint egy szolgaian kimunkált átlagos kép. A részleteken pepecselni nagyon "zen" :), de mindig az egészet kell nézni. Tedd el pár napra, rá se nézz, majd nézd meg újra messzirôl (vagy pl. tükörbôl) és látni fogod, ha nem tetszik rajta valami.

Egyébként meg a mûvészet csupa saját döntés - neked kell tudnod, mikor van kész :)

2011. ápr. 26. 05:25
 10/14 A kérdező kommentje:

"Nekem konkrétan a téma...": a fantasy a lételemem. Amúgy így készült:

[link]

Photoshopban tablettel készült , kb 6 óráig festettem.

"Technikailag: Ha a hold adja..."

köszönöm, de a részletezéssel nem értek egyet. Minden kedvenc festőm a részletekkel dolgozik, és én őket szeretném követni. Meg én azt élvezem a legjobban, anélkül nem is élvezem csinálni.

Egyébként meg persze, hogy gyönyörködtetni szeretnék, mi mást? Persze lehetne jelentése is a képnek (számomra van is...)

És soha nem fejeztem be egyetlen képet sem még. valószínűleg nem is fogok. Ez sincs kész, folyamatosan javítom. :)

köszönöm, ilyen kritikákat várnék eredetileg, amilyet te írtál.

"Hű hát ez ügyes :) Ami nekem fura, az...."

köszi, ezen én is gondolkoztam, de aztán magamban kitaláltam, hogy valahogy megvilágítják innen is. Általában előre elképzelem a képeimet, és ebből ered a legtöbb ilyen hiba is, mert nem szeretek elszakadni az eredeti elképzelésemtől. a részletekkel meg elvagyok mütyörézsve, a kép sokkal nagyobb, mint amit ott az oldalon láthatsz :) emiatt nem látszik egy csomó részlet.

második:

nem, nem hobby

de még mindig nem adtál értelmes indokot, hogy MI nem tetszik

és ha annyira szar vagyok, miért vagyok nemzetközi első helyezett több versenyen is? Miért van egy csomó rendelésem képekre? Miért van az előző deviantartomon többezres nézettségem?

Most mindösszesen csak egy új technikát próbáltam ki, ennyi, ezért kérdeztem, hogy milyen. és ez nem hobbi. 4 éve festek, napi 10-15 órát gyakorlok. szóval légy olyan kedves és mond el mi-nem-tetszik-benne.

2011. ápr. 26. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!