Azt, hogy megvan benned a tudás, hogy rajzolj, de nincs meg benned a művész, ami által életre kél.
Számomra az ilyen fotóról másolt képek értéktelenek. Elismerem, hogy ügyes vagy, és jól másolsz képről, de megnézném azt is, hogyan alkotsz élő modellről pittkrétával vagy szénceruzával A2-es méretben!
Vagy grafittal úgy, hogy egyáltalán nem maszatolsz. Ez nem művészet, ez csak egy iparág.
Ha meg nem a te rajzod, akkor akkor úgy mondom mindezt, hogy az alkotónak címezve.
Üzenem annak, aki lepontozott, hogy legyen oly kedves, és indokolja meg! A kérdés az volt, "Mit gondoltok erről a rajzról?". Én elmondtam. És nem rosszindulatból, hanem segítő jelleggel, de látom, hogy itt csak az ér valamit, aki agyba-főbe dicséri a képet. Ügyes rajzos, és itt véget is ér a dolog. Megnéztem a galériájának a többi képét. Láttam a wip képet is. Alapból így nem szokás elkezdeni egy portrét, csak azok csinálják, akik pénzért másolnak fotókat. Ez nem művészet, bármilyen is jól néz is. Ért hozzá, hogy jól lemásoljon egy fekete-fehér, retusált fényképet, de vajon élő modellről milyet tudna alkotni. Ha akkor is ilyet, akkor emelem a kalapom, mert egy tehetséges ember.
ezt is ő rajzolta. Meglepő, ugye? Másolni tud, de máshoz már nem ért. Anatómiailag szörnyen pontatlan. És itt mutatkozik meg a valódi rajztudása.
Mint ezek
Mivel véleményt kellett írni, ezért nem értem a lepontozást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!