Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Hogy lehet ma a hyperrealista...

Hogy lehet ma a hyperrealista rajz ennyire népszerű? Szerintetek mennyi a valószínűsége, hogy ennyi zseniális rajzos legyen? Kamu vagy tehetség? Ill egy kinyomtatott kép másolása lehet-e művészet?

Figyelt kérdés

Íme pár példa hogy mire gondolok:

[link]

[link]

[link]

[link]

2011. jún. 25. 06:55
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

A tegnapi 09:59-es vagyok.Azért a nem hiperrealisták között is vannak,akik fognak egy fényképet,vagy nyomatot és átfestik. Szóval ez nem annyira irányzat függő és ezt elítélem.

Azt viszont,hogy valaki milyen irányzatban tevékenykedik, az legyen az ő dolga.Addig nincs baj,amíg mindenki eldöntheti,hogy neki mi tetszik.

2011. jún. 28. 08:15
 22/25 anonim ***** válasza:
33%
A jobbagyféltekes rajzolás tanfolyamok meg ez a fényképről való másolás elhiteti mindenkivel hogy ő maga is da Vinci. Szerintem egy kalap szart nem érnek az ilyen képek, az emberek 90%-a képes rá, ha sokat gyakorol. Inkább az a szörnyű, hogy vannak akik megélnek ebből.
2011. jún. 29. 22:52
 23/25 A kérdező kommentje:

Nézd megélni nagyon sok dologból lehet, ami még nem művészet. Lehet az iparos munka, emberek ápolása stb Érdekes hogy ami művészet, abból nem igazán lehet megélni. Azt hogy mi a művészet, azt az utókor dönti el. Van aki szerint Miro is művészet, de én nem vennék tőle képet.

[link]

2011. jún. 30. 21:28
 24/25 anonim ***** válasza:
Hát Miro képet én sem. Én jobb szeretem azokat a képeket, amin látszik az igényesség és az alkotó fantáziája.
2011. jún. 30. 21:49
 25/25 anonim ***** válasza:
Én úgy vagyok vele, hogy a kép másolása is lehet művészet, hisz nem tudja mindenki utánozni a rajzoló után. Ha az egész világ le tudna rajzolni bármit képről (ugyanolyanra), akkor nem lenne művészet, csak egy átlag képesség, ami az emberben van.
2011. júl. 2. 11:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!