A fényképezés miért művészet?
Figyelt kérdés
2011. jún. 19. 18:24
1/25 anonim válasza:
Kb ezért... A kép címe Vallomás. Ha fotózol egy hasonlót, és még mindig azt állítod, hogy nem művészet, esküszöm, elhiszem :P
2/25 anonim válasza:
Nem tudom, egyik ismerősöm és azt hiszi magáról, hogy hatalmas művész, amiért több százezerért van egy gépe, amivel hatalmas felbontású fotókat tud csinálni... Ez nem művészet, csak a megfelelőpozíció megtalálása, ennyi erővel az is művész aki megtalálja a legfinomabb májkrémet a boltban.
3/25 anonim válasza:
ja és ez nem csak abból áll, hogy van valami, aztán zoom, katt, előhív, facebookra feltölt, stb... de ezt most neked nem tudom elmagyarázni, bocsi... végülis jogod van, hogy ne tetsszen :)
4/25 anonim válasza:
18:38
A fenti képet úgy hívják szerencse.
Szerencse =/= Művészet
5/25 anonim válasza:
6/25 anonim válasza:
A fényképezés nekem beletartozik a művészet fogalmába. Vannak nagyon jó fényképész, akik olyan képeket tudnak megörökíteni, amik mögött van valami hátulsó tartalom...ha ránézel, jelent neked valamit....mondjuk a képcímet elég szerencsétlenül tudnak nekik adni.
7/25 A kérdező kommentje:
2. és 4. válaszolóval értek egyet...
2011. jún. 19. 19:06
8/25 anonim válasza:
Ezen én is annyit gondolkodtam, de nem jutottam semmire.
9/25 anonim válasza:
18:54
Minden képhez lehet párosítani hátsó tartalmat. Adni kell neki...
Első és második válaszoló voltam.
10/25 anonim válasza:
első és negyedik nem második.. kérdezőnek írom, egy és ugyanaz volt az első és negyedik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!