Az éneklést meg lehet tanulni?
Mármint tudom hogy jó hanggal születni kell, de akinek pl átlagos a hangja (mint nekem) az meg tud tanulni tisztán, szépen, hibátlanul énekelni hogy akár énekes is lehessen belőle?
Csak elgondolkoztam ezen a pályán, tudom nem egyszerű de szeretek énekelni, igaz hamis vagyok nagyon meg átlagos hangom van :S de lehetséges megtanulni vagy ilyennek születni kell?
Az énekesi pálya engem nagyon érdekel.:) Ezzel azt is akarom mondani hogy nem klasszikus zenét szeretnék énekelni hanem ilyen mai stílusút, popot stb.
Ha elkezded,már első két óra után érhetsz el eredményt.
Én 2 órán voltam eddig.Azelőtt sem volt rossz hangom,ki tudtam énekelni szép dolgokat de azért fárasztó volt,mert úgy csináltam,ahogy nem nagyon kéne és ezért elmentem tanárhoz,megmutatta a mellhangot,jó sokat skálázunk,növeljük a tüdőtérfogatot,légző gyakorlatozunk és kiderült hogy magas tenor vagyok,amire nem is gondoltam volna :).össze sem lehet hasonlítani a két érzést,viszont úgy még nem tudok "Michael Kiske" féle csodákat énekelni.
Szóval az éneklést is meg lehet tanulni,de adottsággal 4X könnyebb és gyorsabb a haladás. Ja és hamis hang nincs,csak rossz hallás!
Béke.
13:34-as vagyok.
Változó!
Szerintem az alapokat szépen megtanulni 1 év kb(ez azért nagyon átfogó,szóval sokat fogsz így is tanulni,nagyon sok dolgot először,apránként!).
És szvsz rohadtul megéri,ha ez a célod. Olyan mint a testépítés nem leszel izmos,formás 2-3-4 után,csak elkezdesz jó irányba haladni afelé! A jó munkához idő kell.
20/f (ezt mindig lehagyom)
engem is el kezdett énekelni az énekesi pálya!szerintem biztosan meg lehet tanulni(főleg jó énektanárral)!a helyzetemből kiindulva mondom ezt:amíg mindennap énekeltem sokkal jobban ment és már kezdtem rájönni a hibáimra!mostanában nincs túl sok időm erre és ezt érzem a hangomon is!:)
Sok sikert kívánok neked!(és kitartást is) :D
egyébként milyen dalokat szoktál énekelni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!