Az éneklést lehet tanulni?
Figyelt kérdés
Meg tud-e tanulni egy ember hangi adottságok nélkul is énekelni?2011. okt. 27. 19:25
1/5 anonim válasza:
6 éve próbálok énekelni tanulni..de nem megy :(
amúgy nekem mindenki azt mondja h meg lehet de én nemhiszek ebben
2/5 anonim válasza:
vannak csiszolatlan gyémántok, de egy kavicsot csiszolhatsz a végtelenségig :D
3/5 life is beautiful válasza:
2. azt adom :D:D
egyébként mindennel így van ám, ha nézzük a sportot, hangszert, bármi, nyilván az éneklés kicsit kiugrik a sorból ,látunk egy két példát hogy a gyerkenek nagyon jó hangja van, és semmi éneket nem tanul. szval adottság mindenhez kell amit élvezni is akarsz.
ha nagyon nagyon béna hangod van egyszerűbb továbblépni ,legalább fejlődik a személyiséged is :D
4/5 anonim válasza:
Tanár és elszántság kérdése. Az adottság csak megkönnyíti a helyzetet, de egy jó tanár és kellő elszántság kompenzálja a hiányosságokat. Én nem rég tanultam meg énekelni, előtte annyi hangom se volt, mint egy repedt fazéknak most meg egész ehető imprókat vágok le.
23L
5/5 anonim válasza:
Igen a búbos pacsírták órákat adnak a szürke erdejében :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!