Milyen típusú rajzolt, festett (kézzel és digitálisan) képeket szeretsz?
Figyelt kérdés
Linket, ha szabad kérnem!
Többen több rajzomra is azt irkálták, hogy semmitérő firkálmányok. Akkor mutassátok, meg, hogy milyet szerettek, és majd rajzolok olyat, kedves megkeseredett embertársaim!
2010. dec. 28. 10:42
1/7 anonim válasza:
Szia Lahara! :-)
Nekem vannak a rajzaid között is olyanok, amik tetszenek.
Nekem a szépen kidolgozott rajzok, festmények tetszenek, és az lehet bármilyen témában szinte.
Pl. az Ő művei:
Várom a rajzodat, ami ilyen lesz.
2/7 A kérdező kommentje:
Nagyon durván tud alkotni. Remélem, egyszer eljutok erre a szintre.
2010. dec. 28. 15:04
4/7 A kérdező kommentje:
Utolsó, linket vagy valamit, mert az, amit írtál, nagyon sok vizuális képzőművészeti alkotásra elmondható!
2010. dec. 29. 23:40
5/7 anonim válasza:
Nem tudok pontosan mondani stílust, nekem csak úgy megfognak az alkotások.
Azokat szeretem a legjobban, amik jól kidolgozottak, nem összecsapottak, és van valami különös mondanivalójuk, ami rabul ejti a nézőjét.
Nekem eddig ez az egyik legjobb rajz, amit láttam:
Valami különös okból kifolyólag nekem nagyon tetszik ez a rajz, imádom nézni.
6/7 A kérdező kommentje:
Oké, köszi, mindent elmondtál. ^^
2010. dec. 30. 09:52
7/7 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!