Mit szeretsz jobban, rajzolni v. festeni? Miért?
Figyelt kérdés
2010. okt. 14. 19:26
1/8 anonim válasza:
rajzolni, mert festeni nem igazán tudok:) Vagyis nem is próbáltam úgy igazán, de majd egyszer:)
2/8 anonim válasza:
emberek, állatok, feliratok és csak rajzolni :) festeni nem szeretek.
3/8 anonim válasza:
Nálam ez kedvfüggő. Ha haragos vagyok, festek. Össze-vissza szürreális marhaságokat, festek egy pacát és abból próbálok valamit kihozni. Máskor viszont rajzolok. Ha dühös vagyok, azért nem rajzolok, mert rajzolni aprólékosan és precízen szoktam, idegesen viszont nem bírok az indulataimmal.
4/8 anonim válasza:
mind2t szeretem,
rajz: pontosabban lehet vele dolgozni és vázolgatni sokkal jobb
festés: nincsen semmi kötöttség
5/8 anonim válasza:
Én inkább rajzolni, mert jobban megy. Festeni is szeretek, de még nem igazán tudok, mert ritkán csinálom. De ha sokat rajzolok, és kb. egy hónapig nem festettem, akkor megint rám jön. Pl. ma is.
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat és mindenkinek jó rajzolást ill. festést :)
2010. okt. 24. 14:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!