Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Mi a véleményed erről a...

Mi a véleményed erről a rajzomról?

Figyelt kérdés
[link]
2010. dec. 8. 19:51
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Mert csak így lehetett megoldani, ezen nincs mit magyarázni szerintem. Egyébként a csempén is van árnyék, csak azt nem lehet ugyan olyan szinten ábrázolni, mert akkor vmi undorító eredmény jönne ki, de egyébként ezt nem lehet jól látni egy 2 mp-eles telóval fényképezett rajzon, csak élőbe. Egyébként azért ezeket rajzoltam, mert mindig meg volt adva a téma, úgyhogy nem rajzolhattam egy drogprevenciós pályázatra pl, egy nápolyit.
2010. dec. 8. 21:49
 12/26 anonim ***** válasza:
45%

nápolyira szavazok.!

Jobban él mint kritizáló összes rajza:)

2010. dec. 8. 21:49
 13/26 anonim ***** válasza:

Nápolyi förevör! Én szeretem a nápolyit, főleg a csokisat!

Megnéztem a másik rajzait is, és látom, hogy még kezdő, de sebaj, idővel belejön.

2010. dec. 8. 22:09
 14/26 anonim ***** válasza:
még "kezdő" vagyok, de legalább nem tanultam rajzot és így is tudok rajzolni :) Meg nekem elég annyi ha hobbiból rajzolok, vagy esetleg pár pályázatra nevezek, most is készülök egyre, remélem az is eredményes lesz. Ha kész lesz egyszer felrakom és mondhattok a véleményed xD
2010. dec. 8. 22:31
 15/26 A kérdező kommentje:

Én várom! (Amúgy, én pölö magamról tudom, hogy nem vagyok tökéletes, és, hogy még sokat kell fejlődnöm, hogy úgy rajzoljak, ahogy szeretnék. Sok mesterem-tanárom volt már, néha eltértek a véleményeik, de mindet meghallgattam, és a tippeiket kipróbáltam.) Nem azt mondtam, hogy rosszul rajzolsz, csak elmondtam, hogy mi hiányzik a képeidről. De egyébként meg gratula, mert a színesceruza egy "hálátlan eszköz". :) Csak gyakorlásképpen ki lehet próbálni más eszközt is.

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Például az DA oldalamra tévedőknek csak kis százaléka

tudja, hogy vannak tanulmányrajzaim is.

Amúgy így utólag azt látom, hogy a neked adott tippeket majd én is alkalmazni fogom. (a reflexiósat)

2010. dec. 9. 09:05
 16/26 anonim ***** válasza:
Művész nem vagy, de rajzolni mindenkit meg lehet tanítani, és meg is élhetsz belőle művészi véna nélkül is, ami nem megy nem kell erőltetni.
2010. dec. 9. 13:16
 17/26 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy nem megy? Képzeld, megy! Egyáltalán, te melyik rajzot nézed?
2010. dec. 9. 13:27
 18/26 Tika88 ***** válasza:
:) Elég elé van a rajzod...viszont értekelendo h te agyaltad ki, csak igy tovabb.
2010. dec. 10. 05:48
 19/26 anonim ***** válasza:
13:16 hát te h.lye vagy -.- FOgadjunk te se tudsz rajzolni, mert akkor nem mondanád, h mindenkit meg lehet tanítani rajzolni. Ez akkor h.lyeség ahogy van.
2010. dec. 10. 14:05
 20/26 anonim ***** válasza:

háát állatokat jól tudsz rajzolni de ég fejlődnöd kell még túl hogy is mondjam nem engeded el magad, nekem legalábbis a portréid és a csendéleteid nem tetszenek látszik hogy még a sulis szabályok alatt alkotsz

és erre nem beszólni(Török Pál képző és iparművészetire jártam és most porcelánfestő vagyok)szóval tudok rajzolni:P bibibí ,a nápolyi amúgy nagyon kawaiii:3

2010. dec. 10. 15:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!