nápolyira szavazok.!
Jobban él mint kritizáló összes rajza:)
Nápolyi förevör! Én szeretem a nápolyit, főleg a csokisat!
Megnéztem a másik rajzait is, és látom, hogy még kezdő, de sebaj, idővel belejön.
Én várom! (Amúgy, én pölö magamról tudom, hogy nem vagyok tökéletes, és, hogy még sokat kell fejlődnöm, hogy úgy rajzoljak, ahogy szeretnék. Sok mesterem-tanárom volt már, néha eltértek a véleményeik, de mindet meghallgattam, és a tippeiket kipróbáltam.) Nem azt mondtam, hogy rosszul rajzolsz, csak elmondtam, hogy mi hiányzik a képeidről. De egyébként meg gratula, mert a színesceruza egy "hálátlan eszköz". :) Csak gyakorlásképpen ki lehet próbálni más eszközt is.
Például az DA oldalamra tévedőknek csak kis százaléka
tudja, hogy vannak tanulmányrajzaim is.
Amúgy így utólag azt látom, hogy a neked adott tippeket majd én is alkalmazni fogom. (a reflexiósat)
háát állatokat jól tudsz rajzolni de ég fejlődnöd kell még túl hogy is mondjam nem engeded el magad, nekem legalábbis a portréid és a csendéleteid nem tetszenek látszik hogy még a sulis szabályok alatt alkotsz
és erre nem beszólni(Török Pál képző és iparművészetire jártam és most porcelánfestő vagyok)szóval tudok rajzolni:P bibibí ,a nápolyi amúgy nagyon kawaiii:3
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!