Kaphatok őszinte véleményt a rajzaimra?
Szükségem lenne hozzáértő és laikus emberek őszinte, kendőzetlen véleményére egyaránt, hogy megtudjam, hányadán állok, van-e értelme ezzel foglalkoznom, fejlesztenem magam, vagy alapvetően csak az időmet pazarlom.
A közösségi média semmit nem ér ilyen téren, ott az esetek bő 99%-ában csak a szokásos üres, jópofizós dicséretek (általában ugyanazon pár embertől) meg persze az ignorálás megy.
Linket a profilomhoz privátban tudok küldeni.
Én hobbiművész vagyok, van, aki szerint jó vagyok, van, aki szerint nem. Nem okoz álmatlan éjszakákat.
Szívesen megnézném a képeidet, bár csak azt tudom megmondani, hogy tetszenek-e. Tanultam ugyan némi művészettörténetet és imádok múzeumba járni, de attól még nem tartom magam "hozzáértőnek", bármit is jelentsen ez.
Amúgy a rajzolás, festés, soha nem időpocsékolás, kiváló hobbi, sok hasznos képességet fejleszt, kikapcsol és örömet okoz. Akkor is, ha a vázlatkönyv a fiókban marad és senki nem látja a tartalmát soha.
Ilyeneket kb. bárki tud.
Nálunk az ovi fala ilyenekkel van tele, a helyi ovisok készítették a képeket.
Látom feladtam a leckét, mert kb. senki nem írt végül vissza a link elküldése után.
Ezek szerint tényleg ennyire reménytelen eset volnék? :’D
Elvégre, ha jó lenne, gondolom kaptam volna visszajelzést. Negatív és/vagy építő jellegű kritikát meg valamiért alapvetően vonakodnak adni az emberek, még egy név és arcnélküli oldalon is.
Így a válasz hiányát kénytelen vagyok annak betudni, hogy nem jó, amit csinálok, bár ezt eddig is gyanítottam, úgyhogy ettől nem lettem okosabb, mert továbbra sem tudom, hogy mi a konkrét probléma és így aztán javítani sem tudok rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!