Mi a véleményed a rajzaimról?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok...
Készítettem egy ilyen 2. világháborús könyvet, mi a véleményetek róla?
Azt is vegyétek figyelembe, hogy többsége elég kicsi rajz, ottvan mindegyik mellett egy 100Ft-os, hogy legyen mihez viszonyítani....
2015. nov. 27. 17:25
1/17 anonim válasza:
Szerintem gyönyörű lett :) Látszik, hogy sokat dolgoztál vele!
2/17 anonim válasza:
Hát bakker, ha tényleg 13 vagy és volt ekkora kreativitás és szorgalom benned, akkor bizony nagy gratuláció!
3/17 anonim válasza:
Jók, csak idegesít a 100 forintos mindegyik képen.
4/17 anonim válasza:
Egyszerű emberként aki nem sokat ért a képzőművészethez azt mondom hogy jó :) Nekem tetszettek szeretem az ilyen rajzokat !
9/17 anonim válasza:
Én 16 évesen vagyok konkrétan 3-as rajzból , pont hogy annyi vagyok :D De nagyon jók lettek!
10/17 anonim válasza:
Viccelsz? Ezek a rajzok fenomenálisak! Komolyan, imádom hogy a rajzoknak régies hatásuk van és néhánynak megégetted a szélét. Nagyon ügyes vagy már 13 évesen, el sem merem képzelni, hogy fogsz rajzolni idősebben. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!