Mi a véleményed a rajzaimról?
Figyelt kérdés
13 éves vagyok...
Készítettem egy ilyen 2. világháborús könyvet, mi a véleményetek róla?
Azt is vegyétek figyelembe, hogy többsége elég kicsi rajz, ottvan mindegyik mellett egy 100Ft-os, hogy legyen mihez viszonyítani....
2015. nov. 27. 17:25
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm :-)
2016. jan. 5. 17:19
12/17 anonim válasza:
én viszont értek a képzőművészethez, és úgy mondom, hogy nagyon-nagyon ügyes vagy, csak így tovább!
13/17 anonim válasza:
Nagyon szépek, jól elkaptad a háború hangulatát.
14/17 anonim válasza:
Rajzilag ugyan még nem mindenhol tökéletes, de 13 éves létedre le a kalappal! Főleg a szorgalom és munka miatt ami e mögött van. A hangulat is nagyon átjön, gratulálok:)
15/17 anonim válasza:
Hűűű! Nagyon szépek!!! Látszik, hogy meg van a tehetséged hozzá!
16/17 anonim válasza:
Nagyon jól rajzolsz 😊😊
Én most vagyok 8.osztályos (14 éves) tehát most tanulok a 2.világháborúról véleményem szerint elképsztően jó lerajzoltad az eseményeket 😊
És ezt úgy mondom hogy lány vagyok és nem szeretem a 2.világháborút
17/17 anonim válasza:
"És ezt úgy mondom hogy lány vagyok és nem szeretem a 2.világháborút"
Rokonlelkek lehetünk. Én is csak az elsőt szeretem.
:o))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!