Írnátok véleményeket, kritikákat a rajzaimról? Szerintetek miben fejlődhetnék?
Remélem betöltödnek a képek!
Helyesek a rajzaid :)
Nagyon fiatalka lehetsz még,nagyon nagyon sokat kell még gyakorolnod,de ha kicsit nagyobb leszel úgy is rátalálsz a saját utadra,stílusodra.
Sajnos nagyon sablonosak a rajzok...
3as vagyok szoval gyakorolsz es meg fogadod abtanacsomat siman el érheted ezt a szintet mint én http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__muveszete..
Igaz Sehol sem profi nekem is lenne meg mit tanulnom. Ha gondolod irj pm et ha van kérdésed szivesen válaszolok es segiteni
Latom egy eleg nehez utra leptel a tobbiek jo tanacsokat adnak de nez korul a vilagban hisz akar kamatoztathatod a tudasod. Pl deviantART.com-on
Amiben jo ha javulsz aranyok szimmetria tonusolas es az iveket probald csuklobol csinalni ne az ujjaddal ha bal kezes vagy eppen ket kezes (mint en) akkor a jobb agyfelteked is segitsegedre lesz.
Amit meg javaslok
Ha fel akarsz rakni egy kepet inkabb hasznalj szkennelt nem olyan dragak
Illetve digitalis rajzokat is keszithetsz ha van digitalis rajztablad (tab-od)
Amugy ugyes vagy szepek a rajzaid csak igy tovabb! :D
Orochimaru szeme kicsit, hogyismondjam nem olyan mint amilyen szerintem kellene. Az előtte levő városos szem elég jó lett. A szivárványszínű hajú lány arca kicsit fura számomra (szem túl oldalt, orr túl fent). A 4. képen a kutyasimogató és a szörfdeszkát fogó lány könyöke sem valami jó. De összességében azért szépek a rajzaid. Csak így tovább! :)
S te az enyémhez mit szólsz?
Koncepció.
A képeknek se eleje, se vége. Amíg nincs összetartó erő, addig firka.
Egyébként szépek, csak jobbak lennének háttérrel, a lényeget kiemelve.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!