Szerintetek megvenne valaki a rajzaimat? Koszike. Velemenyeket kerek
2015. jún. 5. 16:50
1/8 anonim válasza:
Én nem tenném a falamra, de megvenném esetleg valakinek aki szereti a lovakat.
Amúgy szép, csak nem az én izélsem
2/8 anonim válasza:
Állkapocsig jó, de mintha nem lenne nyaka. Nem tudom értelmezni milyen szögben áll.
3/8 anonim válasza:
Elég furán állnak a lábai, de ami egyből szemet szúrt, az aránytalanul nagy orrlyuka. Én nem adnék ki ezért pénzt, de ha fejlődsz, és nem csak lovakat rajzolsz, simán megvenném!
4/8 anonim válasza:
JUJ.
Alapveto anatomiai ismereteid is hianyoznak, ne is haragudj. Egyszeruen nem tudsz lovat (sem) rajzolni. Egy rajz-szakkorben is korrepetalasra kuldenenek, nemhogy penzt adna barki ertuk.
8/8 anonim válasza:
Gondolom azért nincs nyaka, mert alapvetően szemből rajzolta, csak a feje van elfordítva. De az is igaz, hogy a ló a nyakát és a fejét is fordítja. Szerintem egész ügyes és tehetséges vagy, de még gyakorolnod kell. Készíts több vázlatot, tanulmányt. Nem kell kidolgozni őket, esetleg minimálisan.
stb.
Kitartás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!