Írók! Művészek? Ti tapasztaltok ilyet?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy nagy a fantáziám, mikor csak azt veszem észre, hogy random van előttem valami állat, ember, aki/ami mozog. Van, hogy megijedek tőle, de általában figyelem őket mert érdekesek.
Viszont egyre többször fordul elő és kezd frusztrálni, ez azért van mert művész vagyok?
Van nektek is ilyen?
2022. aug. 29. 15:14
21/25 anonim válasza:
Nem mindeki művész, akinek nincs ki a 4 kereke.
22/25 anonim válasza:
A művészetnek semmi köze a hallucinációhoz.
El se tudod képzelni, hogy bizony a művészet kőkeményen a 2x2=4-en alapszik. Racionális, tervezett, szerkesztett, felépített.
23/25 anonim válasza:
Én foglalkozok művészettel, de amiről te beszélsz, az nem fantázia, hanem skizofrén tünetek. Keress fel egy pszichiátert!
24/25 A kérdező kommentje:
De mit mondjak neki?
2022. szept. 10. 09:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!