Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Írók! Művészek? Ti tapasztalto...

Írók! Művészek? Ti tapasztaltok ilyet?

Figyelt kérdés

Azt mondják, hogy nagy a fantáziám, mikor csak azt veszem észre, hogy random van előttem valami állat, ember, aki/ami mozog. Van, hogy megijedek tőle, de általában figyelem őket mert érdekesek.

Viszont egyre többször fordul elő és kezd frusztrálni, ez azért van mert művész vagyok?

Van nektek is ilyen?

2022. aug. 29. 15:14
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Én elalvás előtt közvetlenül szoktam néha olyat érezni, hogy összemosódnak az érzékeim. Tehát hogy olyas valami jut eszembe, ami egy kép is, de térbeli is, de egy érzés is, elég különös. Néha meg szoktam próbálni ezeket lerajzolni, de nem igazán megy.
2022. aug. 29. 15:56
 2/25 A kérdező kommentje:

Az nem hipnagóg hallucináció? Ami félálomban van?

Olyan nekem is van, de az nem zavar. Szeretem azt, mert érdekes.

2022. aug. 29. 15:58
 3/25 anonim ***** válasza:
0%
Kápszi megy rendesen?
2022. aug. 29. 18:05
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem drogozom, iszok semmit.
2022. aug. 29. 18:34
 5/25 anonim ***** válasza:
Van valami haszna? Zavar? Megérné lökni valami kis dózisú, tök ártalmatlan receptorblokkolót, hogy ne legyen ez?
2022. aug. 30. 06:08
 6/25 A kérdező kommentje:
Néha van haszna, de néha zavar is.
2022. aug. 30. 11:25
 7/25 anonim ***** válasza:
0%

Lelki eredetű probléma.

Szokták is mondani, amikor valaki megijed jelentéktelen dolgoktól: "rossz a lelkiismereted."

Egy igazi művész nem nevezi magát így.

+attól, hogy valami nem stimm nálad az nem jelenti azt, hogy művész vagy.

Jómagam kiegyensúlyozott vagyok és mai napig próbálnak megijeszteni, nem megy nekik. Semleges arccal szoktam mondani: ezt még gyakorold!

A morgó kutyának meg be szoktam fogni az orrát. XD

2022. aug. 31. 09:08
 8/25 A kérdező kommentje:

Hogy tessék?

Te is megijednél, ha random látnál vadállatokat a szobádban, ami nem kutya…

Írok meg rajzolok is. A művészt azért írtam, mert kíváncsi vagyok, hogy más szabadabb fantáziájú embernél is van ez.

2022. aug. 31. 16:53
 9/25 Thunderfairy ***** válasza:
75%
Beszélges el egy pszihologussal. Ezek képzelődések és nem jó fantázia. Ha játszol fantázia szerepjátékokkal akkor azokat érdemes befejezni.
2022. szept. 1. 12:02
 10/25 A kérdező kommentje:

Miért befolyásolná a fantázia szerepjátékok?

De amúgy nem játszok olyat.

2022. szept. 1. 12:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!