Írók! Művészek? Ti tapasztaltok ilyet?
Figyelt kérdés
Azt mondják, hogy nagy a fantáziám, mikor csak azt veszem észre, hogy random van előttem valami állat, ember, aki/ami mozog. Van, hogy megijedek tőle, de általában figyelem őket mert érdekesek.
Viszont egyre többször fordul elő és kezd frusztrálni, ez azért van mert művész vagyok?
Van nektek is ilyen?
2022. aug. 29. 15:14
11/25 Thunderfairy válasza:
Mert a szerepjátékoknál ezt kell tudatosan elképzelned. A kalandokban a külőmbőző szörnyeket és eseményeket. Nappal még nincs is túl nagy gond vele. Majd álomban előjönnek ezek a dolgok este.
12/25 A kérdező kommentje:
Mi köze van az álmodáshoz, ehhez, amit leírtam?
Nappal is este is tapasztalom, hogy látok embereket/ állatokat.
2022. szept. 1. 18:30
14/25 A kérdező kommentje:
Akkor nem azért van mert nagy a fantáziám?
Nektek tényleg nincsen ilyen?
2022. szept. 2. 12:41
15/25 anonim válasza:
Kétnapos kialvatlansággal előfordul, de inkább csak csukott szemmel.
16/25 A kérdező kommentje:
De ha jól tudom csukott szemmel normális nem?
Olyan mindenkinek van.
2022. szept. 3. 19:10
17/25 anonim válasza:
Nálam alvás előtt, akár nappal dőlök le egy kicsit, akár este, mindenféle foltok, ködök, ismeretlen emberek megjelennek előttem (csakis kizárólag mikor lehunyom a szemeimet) és összefüggéstelenül beszélnek, értelmetlen dolgokat. Sokszor nem is tudok elaludni ezek miatt.
18/25 A kérdező kommentje:
Nyitott szemmel senkinek sincs ilyene?
Csukott szemmel hipnagóg hallucináció és nem ez volt a kérdésem.
2022. szept. 4. 19:45
19/25 anonim válasza:
Ez hallucináció. Skizofrénia esetleg. Érdemesebb volna a mentális kategóriában tájékozódni.
20/25 anonim válasza:
Írók, művészek ide neked nem fognak írni, abban biztos lehetsz.🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!